Maand OKTOBER: Healing & Long Meridiaan Activatie uit jouw MoederBron via Goddelijke Moeder Drie Eenheid incl MP3’s

29.00

Gedurende de hele maand zal je bijgestaan worden door de Goddelijke Drie Eenheid: Moeder Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin en gesteund op afstand door Meester Jezus & Jozef de Hathorgodinnen, de Moeder Leeuwin en vele Siriaanse Leermeesters, alsook jouw eigen Natuurwezen-Team.

NA BESTELLING ONTVANG JE (NA BETALING) METEEN EEN BEVESTIGING PER EMAIL, WAARIN ‘DOWNLOAD – LINKS’ STAAN VAN DE ‘MP4: OKTOBER: Maria Magdalena Spreekt LeMUria LichtCirkel Abonnement houders toe, 59.27 min’ + MP3 NR 52 + 53 + DE GEWIJDE LEMURIA MANTRA ‘OM NAMAH SHIVAYA’ EN ENKELE DOCUMENTEN:  ‘JOUW HEMEL-PLANETEN REIS MET MARIA MAGDALENA’ + UITLEG VAN DE MANTRA incl . OEFENING

TIP: GEBRUIK DE APP ‘COLLECT’ OP EEN MOBIEL OF IPAD OM ALLES OP TE SLAAN EN TE BELUISTEREN.

LICHTCIRKELS IN SEPTEMBER ZIJN: 

9-10 : Volle Maan = Long Activatie LichtCirkel (luister MP3 53)
10-10: LeMUria Poortdag LichtCirkel

Vergeet niet ter onderdersteuning van jouw Longen & Longmeridiaan om ook geregeld mijn Sound Healing Muziek op Spotify te beluisteren van de ‘LONG’ 
 
DEELNAME aan mijn LeMUria Healing Wonder LichtCirkels zullen:

  • een alsmaar verrijkend en hoger trillend Chakra-, Meridiaan- & Organenstelsel GEÏNITIEERD krijgen. Dit vormt de basis voor het verder uitbouwen in de Kosmos van haar/zijn Kosmische ZIJNS beworteling, ofwel Roots-afstamming met de Sterrenvolkeren via de alom vertegenwoordigende LeMUria Moeder Rassen Stamboom en Meridianen rivieren die als verbindende leylijnen door de Kosmos meanderen.
  • Groeiend Spiraal Bewustzijn doordat je in mijn Christus / Christina OerMoeder Lichtschip plaats neemt

Je zal door  Moeder LeMUria omringd door de 7 Pleiadische Zusters én Meester Saint Germain opgehaald worden om  mee te gaan in mijn Gouden LeMUria Zonne Sterrenpoort Schip, om tijdens het Uluru Rock Event (20 t/m 26 dec) in de Heilige Kerst week , jouw eigen SterrenZiel te ontmoeten in de BaarMoeder van jouw Uluru Rock Domein, om samen weer als één BeZield Solfeggio Orgaan-Meridiaan Lichaam verder de ontwikkelingen af te wachten. 12 Afgezanten zijn inmiddels om ons heen geformeerd om te onderzoeken waar er bij nog herstelwerkzaamheden verricht dient te worden om jouw fysieke lichaam instaat te stellen te genezen van opgelopen verwondingen die diepere &én tegelijk hogere BeZieling nog tegen werkten.

TOELICHTING

Een nieuw ‘LeMUria Healing Wonder JaarCirkel’ start ieder jaar op de 8-8 Leeuwenpoortdag en volgt haar weg  SPRONGSGEWIJS via een LEMNISCAAT ACHTIGE SPIRAAL volgens de Kosmische Planetaire Jaarkalender:

De belangrijke ACTIVATIES DAGEN IN HET JAAR zijn voor ons:
8-8  Lughnasadh
21-9 Mabon
11-11 Samain
21-12 Yule
2-2  Imbolc
21-3 Ostara
5-5 Beltane
21-6 Litha

Deze 8 Poortdagen staan nog immer in connectie met het Gouden LeMUria Wiel als Keltische-Druïdische Jaar- en Indiaanse Medicijnwiel. Vele nazaten van uitheemse volkeren weten (soms onbewust), dat zij vertegenwoordigers zijn van ver weg gelegen Sterren en Planeten en hielden ceremonies op de:

  • Tijdsspiraaldagen van de seizoenswisselingen
    21-9, 21-12, 21-3, 21-6 op Moeder Aarde &
  • Tijdsspiraaldagen van het Kosmische Wiel:
    8-8, 11-11, 2-2, 5-5.
    Door het doen van Rituelen hielden ze op magische wijze via de doorlopende 8-Lemniscaat Spiraal de verbinding vast met Moeder Aarde via de 4 Elementen, de vele Natuurwezens met hun Voorouders en ZonneZiel afkomst. Het Gouden Zonne Jaarwiel diende voor de Maya’s en het veel latere Zodiac jaarwiel in Dendera aan de Nijl voor de Oude Egyptenaren, als een herinnering van hun afkomst met de Hemelse Sterrenvolkeren. Wie kent niet haar Sterrenbeeld in onze huidige Dierenriem horoscoop?  

Moeder LeMUria en de Hathors, zullen jou op HOLY-stische wijze behoedzaam helpen bij het verder helen van jouw spirituele, emotionele, mentale en fysieke lichaam, het leven op Moeder Aarde t.b.v. haar toekomstige bewoners afgestemd op het Kosmische draaiende Gouden Zonne Jaarwiel Uurwerk die diep in Moeder Aarde ligt verankerd en wij op onze beurt voor haar weer zullen ACTIVEREN tijdens de LeMUria Healing Wonder LichtCirkels.


Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.