DEELNAME: ULURU ROCK EVENT: 20 t/m 26 dec 2022: ONTMOET JOUW LEMURIA STERRENZIEL via 7 Geleide MP3’s

111.00

EINDELIJK IS HET ZOVER DAT ER IN DE WEEK VAN 20 T/M 26 DECEMBER WEER AANSLUITING GEVONDEN KAN WORDEN BIJ JOUW MEEST OORSPRONKELIJKE STERRENZIEL, WELKE HIER AL EEUWENLANG NAAR UIT HEEFT GEKEKEN OM JOU WEER IN HAAR BEZIELENDE OMARMING TE SLUITEN.

  • OP 20 DEC START JIJ JOUW BEZIELENDE HEMELREIS IN 2022, OP JE EIGEN GEWENSTE TIJDSTIP VAN DE DAG, TIJDENS HET ‘ULURU ROCK EVENT’ VANUIT DE BAARMOEDER VAN DE ULURU ROCK, OP ZOEK NAAR JOUW STERRENZIEL LANGS PLANETEN & STERREN, TIJDENS HET BELUISTEREN VAN ‘MP3 DAG 1’, WAARNA JOUW LEMURIA LICHTREIS OOK WEER ZAL EINDIGEN OP 26 DECEMBER IN DE BAARMOEDER RUIMTE VAN DE ULURU ROCK TIJDENS HET BELUISTEREN VAN ‘MP3 DAG 7’.
  • OP 26 DECEMBER = 2E KERSTDAG ZAL JE SAMEN MET JE PLANEET / STERRENZIEL, TERUGKEREN VIA DE ULURU ROCK BAARMOEDER OM DAAR JOUW EIGEN HEILIGE BEZIELINGSFEEST TE VIEREN, ONDER DE BEZIELENDE LEIDING VAN DE HEILIGE VOLTALLIGE FAMILIE, WAARONDER MEESTER JEZUS-MOEDER MARIA-MARIA MAGDALENA-MEESTER JOZEF EN VELE ANDERE SPECIFIEKE STERREN AFGEZANTEN VAN WELEER.

Gedurende deze Heilige Uluru Week 7 zal je in een CHRISTUS – CHRISTIANA KWANTUMVELD omringd en bijgestaan worden door de Goddelijke Drie Eenheid: Moeder Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin alle Aartsengelen, Elohim, Meester Jezus & Jozef de Hathorgodinnen, de Galactische Moeder LeMUria Federatie, de Uluru Rock Grandmothers & Singers, alsook jouw eigen Natuurwezen-Team.

LET OP: NA BESTELLING ONTVANG JE PAS OP VRIJDAG 16 DECEMBER 2022 DE SPECIAAL VOOR JOU 7 GEÏNITEERDE MP3’S VIA WETRANSFER IN JE MAILBOX. DIT IS EEN OP JOUW ZIEL AFGESTEMD STAANDE VOLTALLIGE PLANETEN HEMELREIS. BEN JE MET MEERDERE PERSONEN IN ÉÉN HUISHOUDEN? DAN DIENT IEDER ZICH PERSOONLIJK OP TE GEVEN OM HAAR/ZIJN EIGEN LICHTCODES TE ONTVANGEN. WIL JE GRAAG SAMEN IN ÉÉN RUIMTE LUISTEREN? LUISTER DAN GOED NAAR DE EIGEN MP3 D.M.V. HET DRAGEN VAN OORTJES OF EEN KOPTELEFOON, ZODAT MEN ELKAAR NIET STOORT.

TIP: INSTALLEER VOORAF DE APP ‘COLLECT’ OP JOUW MOBIEL OF IPAD OM DE 7 MP3’S DIE JE VAN MIJ ONTVANGT VIA WETRANSFER, OP TE KUNNEN SLAAN EN HIERMEE TE GAAN BELUISTEREN.

WAT WORDT ER VAN JOU VERWACHT

  1. Dat je 7 dagen lang achter elkaar naar de voor die dag bestemde geïnitieerdeMP3 zal luisteren, welke specifiek Stemgeluiden, Solfeggio Klanken en Muziek zal bevatten en gecodeerd is om jouw BeZielende HemelReis te maken.
  2. Het wordt aan jou BeZielende Talenten overgelaten, met welke Bezielende bezigheden jij je wenst bezig te houden. Ik stel voor om dagelijks wat tijd in te plannen om een LeMUria Mantra te chanten, een bezielend gebed hardop voor te lezen of een tekening of schilderij van jouw Sterrenziel te maken. Ook kan je een Bezieldende Wandeling dagelijks maken in de natuur. Kier je favoriete bos of loop rustig in stilte langs het water.

Luister gerust nog eens naar de voorbereidende Bezielende Sterrenpoort MP3, waarop ik dit Uluru Rock Event aankondig in september – Duur 19 min:

 

Zodra jij je opgeeft, zal er een Helende LichtCirkel van 12 Kosmische Afgezanten om jou heen  geformeerd worden, om je voor te bereiden op wat aanstaande is. Hierbij vindt er mogelijk ook een minutieus onderzoek plaats in je lichtlichamen, om gericht in de week van 20 t/m/ 26 december, herstelwerkzaamheden te komen verrichten, zodat een diepere én hogere BeZieling met lichtfrequenties mogelijk is.

Hopelijk luister je geregeld richting deze Heilige Week naar mijn eerder geplaatste Healing MP3’s.

Dit door de Galactische LeMUria MoederRaad en afstammelingen van jouw Regenboog Familie georkestreerde ULURU ROCK EVENT, zal nog maandenlang  doorwerken in je genenbank en Meridianenstelsel om jouw leven zorgelozer, evenwichtiger en overvloediger te maken in Heilzame éénwerking met jouw LEMURIA STERRENZIEL WIJSHEID EN DRAAGKRACHT, waardoor jouw leven zich zal verlengen en jouw wijsheid zich zal verheffen om vanuit een Hoger Perspectief alle huidige onverkwikkelijke verwikkelingen op Moeder Aarde gade te slaan door zich terug te trekken in haar eigen feestelijke COCON (lees gerust:  door God & Godina verwarmde huis) als een ZijdeRups.

Schouw met mij mee tijdens dit Uluru Rock Event met een geopende hart, omringd door al jouw, op LeMUriaanse wijze geactiveerde kristallen, heilige beeldjes of andere producten met voorstellingen van heilige dieren of anderzijds symbolen,  gewijde LeMUria Kaars en Solfeggio Klank Piramide(s), Spray(s) en/of Bloemen Essence Rollers.

DEELNAME LEVERT JOU DUS:

  • Een doorgroeiend verrijkend & alsmaar hoger trillend Chakra-, Meridiaan- & Organenstelsel. Dit vormt de basis voor het verder uitbouwen in de Kosmos van haar/zijn Kosmische ZIJNS beworteling, ofwel Roots-afstamming met de Sterrenvolkeren via de alom vertegenwoordigende LeMUria Moeder Rassen Stamboom en Meridianen rivieren die als verbindende leylijnen door de Kosmos meanderen.

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.