39) 3e Healing MP3 Herstelcodes door Aartsengelen Uriël(a)-Aurora met Rood Roze Vuur, 57.11 min

17.00

Is een op de OverZiel afgestemde Healing MP3. Zij wordt tijdens verzending naar je Mailbox persoonlijk gecodeerd & geïnitieerd.
DEZE MP3 IS DUS NIET OVERDRAAGBAAR AAN ANDEREN!

Vergeet haar niet meteen in een gewenste map, liefst op PC Gebed + MP3 te downloaden, alvorens je deze Gewijde MP3, goed met beide voeten op de grond, liefst in stilte met gesloten ogen, gaat beluisteren. Dit om tegenwerking en storing in je energieveld te voorkomen.

Voor iedere Lichtwerker die Moeder Aarde wil ondersteunen bij de Terugkeer van LeMUria en hierbij graag zelf ook haar Herstellende Energie wenst door te sluizen naar al het overige leven op Moeder Aarde t.b.v. een betere leefwereld door meer Vrede, Harmonie en Gezondheid.

Op Magische wijze word je ondergedompeld door DE AARTSENGELEN URIËL(A)-AURORA ‘DE BRENGERS VAN HET LICHT IN NAAM VAN GOD & GODINA’, waardoor LeMUrianen alsook Oud-Atlantiërs, telkens tijdens het Meditatief beluisteren een wonderbaarlijke boosterontvangen (mede dankzij de Natuurwezens) aan HELENDE LEMURIA MOEDERBRON & HERSTELCODES uit ons fijnbesnaarde Versteend Hout – Uluru Rock – Wortel Ras Domein van de Goddelijke Moeder. Dit Licht zal omhoog gestuwd worden via jouw Aardester & Voetchakra’s, omhoog door je Prana kanaal langs je ruggengraat naar jouw LeMUria Regenboog OverZiel Chakra. De geneeskrachtige energieën vanuit de MoederBron zullen zich dagelijks verspreiden door alle cellen en voorzien van de intense zegenende kwaliteiten van de Regenboog Engelen.

 

Dit zal ZICH ook voltrekken tot in jouw diepste geheime goddelijke LeMUria Genen – Genderbank – D.N.A. lijn, waardoor je keer op keer Dieper, Zuiverder en Hoger zal kunnen gaan uitreiken naar jouw OverZiel Zelf en het Centrale Moeder Hart van LeMUria in de Aarde.

Geneeskrachtige initiaties staan voor iedere LeMUriaan en Oud Atlantiër klaar om vrij te komen uit het MOEDERHART van DE DIAMANTEN KERN VAN MOEDER AARDE. Jouw LeMUria OverZiel wacht daar om tijdens het 7 Daagse Uluru Rock Event, weer tot jou om zich te Herenigen en de Terugkeer van LeMUria verder op & uit te gaan bouwen.

Deze 3e MP3 met Healing Herstelcodes door Aartsengelen Uriël(a)-Aurora is een pittige MP3 geworden, waarbij ik mijn stem flink diende in te zetten met mijn Vuurgodinnen kracht i.c.m. de pittige muziek en geluiden, waarbij ik nietsvermoedend zelfs dwars tegen een mannenstem in diende te gaan spreken, door mijn eigen Helende LeMUria Aura Sprays. Aan het einde klinkt de opname dus wat rumoerig, maar weet dat ik werkelijk zo aangestuurd werd vanuit het Hart van Moeder Aarde onder leiding van Kwan Yin en haar Vurige Drakinnen. JUIST DIT STUK bevat HELE BIJZONDERE Uluru Herstel & Genezingsfrequenties.

Je zal samen met mij omringd door alle Regenboogdraken, Regenboogengelen, Elohim en ga zo maar door, elk uur van de dag ervaren dat er om jou gegeven wordt. Dat er meer lijn en structuur aangebracht wordt in je dagelijkse activiteiten, maar vooral dat je samen met al die Goddelijke natuurwezens een Stralende Fontein van Diamantine Wit Moederlicht onder uit de aarde door jouw voeten heen schijnt omhoog door je kruin…..Moeder Aarde overstralend en omhullend in haar paraliserende Witte Selenieten – Zwart Shungit Diamentine Licht.

Dit zal je doen stralen als een Glanzende Kerstbal….dus overweeg om regelmatig te luisteren én je op te geven voor de 7 Daagse Uluru Rock Event, waardoor jouw Lichaam-Ziel & Geest dieper in verbinding zullen komen om te versmelten zodra jij daar aan toe  bent! JIJ BENT HET LICHT – JIJ BENT DE PARALISERENDE DIAMANTINE KRACHT OM DE BEZIELING WAAROP MOEDER AARDE WACHT ÉN ZO NODIG HEEFT, BINNEN TE LATEN.
JIJ WORDT DAN ALS EEN STRALENDE STEUNPILAAR VOOR DE HELE WERELD EN ALLEN DIE ONS NIET MEER ZIEN STAAN EN TOCH ONDER DE DUIM PROBEREN TE HOUDEN DOOR ONVRIJHEDEN OP TE LEGGEN.

GRIJP JE KANS MET DEZE VERNIEUWENDE LEMURIA MP3 MOGELIJKHEDEN, WANT DE WONDEREN LIGGEN BINNEN HANDBEREIK ALS JE GEBRUIK WENST TE MAKEN VAN DEZE DOOR GOD & GODINA GESCHONKEN 111Hz LeMUria Frequenties vol Bezieling.

Heb je als Regenboog LICHTWERKER een:

  • Specifieke lichamelijke klacht die maar niet over wil gaan?
  • Een lichamelijke in- of uitwendige aandoening waar de medische wereld (nog) geen oplossing voor heeft?
  • Heb je geregeld op hinderlijke wijze last van vermoeidheidsverschijnselen?
  • Oorsuizingen – piepgeluiden?

Dan is jouw LeMUria hartslag (nog) onvoldoende opgewassen tegen de  hinderlijke oprispende negatieve trillingen uit Moeder Aarde. Weet dat het beluisteren naar deze LeMUria Healing MP3, Genezende Herstel Codes bevatten welke een positieve ontstorende werking zullen hebben op jouw Celbewustzijn met hernieuwde Broncodes.

LET OP: heb jij een Gmail adres? Kijk dan even bij je SPAM als je de link van de MP3 na betaling niet meteen ontvangt. Graag anders even een mail sturen naar: Maria@sterrenpoort.com

Tijdens het luisteren zal je informatie ontvangen en tegelijk via mijn stem, muziek en achtergrond geluiden, doordrongen en ingestraald worden met de allerhoogste Kristalfrequenties uit het Goddelijke Moeder Hart van LeMUria.

DE PRODUCTEN IN MIJN WEBSHOP, KOMEN NOOIT IN DE PLAATS VAN EEN BEZOEK OF BEHANDELING DOOR EEN REGULIER HUISARTS / SPECIALIST

                     

Ik raad je aan:

  • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC. Voor Ipad of Iphone is de App ‘Collect’ een handige opslagmogelijkheid!
  • om al mijn MP3’s met KOPTELEFOON of OORDOPJES te beluisteren, zodat de meegezonden Trillingen uit de LeMUria Moeder Bron Tempels, extra diep via je gehoor in je celbewustzijn zullen binnendringen.
  • om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 – 2 l per dag.

TIPS

Beschrijving

 

Andere suggesties…