Talismansteen – Uil – Aventurijn groen

10.00

DEZE TALISMANSTEEN ZAL APART VOOR VERZENDING, SPECIAAL VOOR JOU GEOPEND, GEACTIVEERD EN INGEWIJD WORDEN MET UILENKRACHT DOOR EEN BERG-UIL, VANUIT DE MOEDERBRON IN LEMURIA

De beschermende invloed van deze Uil als jouw talismansteen zal jou geduldiger maken en op geïnspireerde wijze  inzichten onthullen die de Waarheid en jouw Wijsheid laten ontwaken. Een symbool voor de maan en de nacht. Een symbool voor de magie van het leven.


Bij de vele Indianenstammen staat de Uil symbool voor Transformatie. Zo is de uil symbolisch verbonden met de vernieuwing van het leven die mythologisch vervat is in de dood.

In de Indianen mythologie wordt er een verband gelegd tussen de Uil en de Skeletman, God der doden Ook in de Tarot symboliseert de dood de krachten van transformatie, waarbij het oude moet sterven om ruimte voor het nieuwe te gaan maken.  

De uil staat symbool voor magie en helderziendheid. Zij kan zelfs in het nachtelijk donker uitstekend zien en heeft daarnaast nog een uitzonderlijk goed gehoor.  Haar slachtoffers kunnen haar niet horen, want uilenveren maken een geruisloze vlucht mogelijk.

Scroll naar beneden voor nog meer info

1 op voorraad

Beschrijving

Talismanstenen zijn dragers van een dier-symbool. Deze symbolen waren al bekend bij de verschillende indianenstammen. Dit geeft deze stenen EXTRA HOOP, GELUK en KRACHT.
Allen bieden ze jou directe bescherming. De dieren stellen de dierlijke kant van onze persoonlijkheid voor en ze kunnen ons met hun wijsheid en kracht helpen in het aardse leven. Zij zijn onze dierlijke wijze gidsen!

Ze leggen via jouw fysieke lichaam verbinding met zowel Moeder Aarde als met de Spirituele Natuur, waaronder de Indianen Dimensies, waar LeMUrianen allen ook meerdere levens hebben gekend. Ze versterken daarom vooral al jouw goede eigenschappen. Draag deze steen dan ook als een gelukssymbool waarmee je de oerkracht van jouw Totemdier weer actief maakt in je leven.

Mijn vooraf gezegende Indianen stenen geven allen Inspiratie vanuit de Bewuste Moederbron!

Adelaar Moed en wijsheid
Berenklauw Kracht verdediging
Coyote  (wolf) Inzicht speelsheid
Dolfijn Harmonie genegenheid
Dondervogel Brenger van regen
Draak Geluk voorspoed
Eenhoorn Single uniek
Engel Beschermer van hoop
Hart Liefde genegenheid
Havik Boodschapper waarnemer
Hert Elegantie, vriendelijkheid
Hopi Hand Creativiteit, genezing
Keltische knoop Lang leven, eeuwigheid
Kokopelli Vreugde, vruchtbaarheid
Muis Onschuld, geheimzinnig
Olifant Geduld, langlevend
Paard Vriendschap, uithoudingsvermogen
Pegasus Drager van de bliksem
Puma Moed, leiderschap
Shamrock (blad) Iers symbool
Slang Slim, verandering
Stierenschedel Stille getuigenis
T-Rex Overleven, confrontatie
Uil Wijsheid, waarheid en geduld
Vlinder Metamorfose, zorgeloos
Vos Sluw en intelligent
Wolf Toewijding, vastberadenheid
Wolvenpootafdruk Vrijheid, communicatie
Zuni beer Goede gezondheid

 

Extra informatie

Afmetingen 4 × 3 cm