Talismansteen – Wolvenspoor – Wit Howliet

10.00

DEZE TALISMANSTEEN ZAL APART VOOR VERZENDING, SPECIAAL VOOR JOU GEOPEND, GEACTIVEERD EN INGEWIJD WORDEN MET KRISTAL WOLVENKRACHT DOOR EEN HOPI INDIAAN, VANUIT DE MOEDERBRON IN LEMURIA

Talismansteen Wolfspoor

De beschermende invloed van de pootafdruk van een Wolf als jouw talismansteen, zal je vol toewijding jouw overtuigingskracht laten toenemen door standvastiger te worden. Zij staat symbool voor trouw, intuїtie, loyaliteit en vrijheid.


Wolven leven in een troep, waarbinnen een groot saamhorigheidsgevoel heerst, maar ook een sterke drang naar individualiteit, zoals ook bij mensen. Een wolf heeft in haar leven slechts één partner. Wolf heeft een zeer scherp verstand en de Maan is haar grootste bondgenoot in kracht.
Het huilen van de wolf naar de Maan betekent dat zij verbinding wil maken met nieuwe ideeën, waarvan zij zich nog niet bewust is.

Wolf kan jou vertellen dat het tijd is om jouw verworven kennis en wijsheid over te gaan dragen aan anderen, waardoor zij ook hun levensweg beter gaan begrijpen.

Wolf zegt:  Het wordt tijd om jouw eigen krachtplek op te gaan zoeken, waar jij je rustig terug kunt trekken om je Ware Zelf te vinden.

Scroll naar beneden voor nog meer info

1 op voorraad

Beschrijving

Talismanstenen zijn dragers van een dier-symbool. Deze symbolen waren al bekend bij de verschillende indianenstammen. Dit geeft deze stenen EXTRA HOOP, GELUK en KRACHT.
Allen bieden ze jou directe bescherming. De dieren stellen de dierlijke kant van onze persoonlijkheid voor en ze kunnen ons met hun wijsheid en kracht helpen in het aardse leven. Zij zijn onze dierlijke wijze gidsen!

Ze leggen via jouw fysieke lichaam verbinding met zowel Moeder Aarde als met de Spirituele Natuur, waaronder de Indianen Dimensies, waar LeMUrianen allen ook meerdere levens hebben gekend. Ze versterken daarom vooral al jouw goede eigenschappen. Draag deze steen dan ook als een gelukssymbool waarmee je de oerkracht van jouw Totemdier weer actief maakt in je leven.

Mijn vooraf gezegende Indianen stenen geven allen Inspiratie vanuit de Bewuste Moederbron!

Adelaar Moed en wijsheid
Berenklauw Kracht verdediging
Coyote  (wolf) Inzicht speelsheid
Dolfijn Harmonie genegenheid
Dondervogel Brenger van regen
Draak Geluk voorspoed
Eenhoorn Single uniek
Engel Beschermer van hoop
Hart Liefde genegenheid
Havik Boodschapper waarnemer
Hert Elegantie, vriendelijkheid
Hopi Hand Creativiteit, genezing
Keltische knoop Lang leven, eeuwigheid
Kokopelli Vreugde, vruchtbaarheid
Muis Onschuld, geheimzinnig
Olifant Geduld, langlevend
Paard Vriendschap, uithoudingsvermogen
Pegasus Drager van de bliksem
Puma Moed, leiderschap
Shamrock (blad) Iers symbool
Slang Slim, verandering
Stierenschedel Stille getuigenis
T-Rex Overleven, confrontatie
Uil Wijsheid, waarheid en geduld
Vlinder Metamorfose, zorgeloos
Vos Sluw en intelligent
Wolf Toewijding, vastberadenheid
Wolvenpootafdruk Vrijheid, communicatie
Zuni beer Goede gezondheid

 

Extra informatie

Afmetingen 3-4 × 3-4 cm