Hickoriet Walvis 4 – Een Oerziel met Holy LeMUria Codes

44.00

Afmetingen: 5.5 x 2.5 x 4.5 cm (lxbrxh)

Alle Walvissen in deze LeMUria Healing Webshop maken deel uit van het LeMUria Walvis Grid, waar ook de walvis ‘Pakake’ toe behoorde en als heilig beschouwd wordt in de Maori cultuur.

Walvissen zijn niet alleen diepzee duikers, ze nemen je ook mee op hun avontuurlijke tijdens nachtelijke rondreizen door de oceanen van het Rijke Verenigde LeMUria Leven!

Hickoriet is een aardende vrolijk makende steen die de creatieve LeMUriaanse Geest bevordert en haar emoties verzacht.

Hickoriet geeft duidelijkheid in je gevoel.
Ze maakt je sterker en minder ontvankelijk voor manipulatie.
Ze helpt je bij het leren inzien van je gemaakte ‘fouten’.
Ze helpt met name alle kinderen om trouw te blijven aan hun eigen gevoel.
Ze versterkt jouw wilskracht, en helpt je om beter op te komen voor jezelf.

De walvis is een prachtig krachtig empathisch, intuïtief en communicatief zeedier. Verschijnt dit krachtdier op je pad? Dan moedigt ze je aan om opnieuw te verbinden met deze krachtige aspecten in jezelf.

Deze LeMUria Pakake Walvis staat voor de kwaliteiten:

Creativiteit, inspiratie, familie, intuïtie. De walvis is de bewaarder van de geschiedenis van Moeder Aarde en al haar geheimen.

De herinnering aan het magische moederland Mu wordt door de walvis levendig gehouden. Eens was zij getuige van de grote catastrofe, waarvan ons Moederland het slachtoffer werd.

Mensen met walviskracht hebben meestal een scherp ‘gehoor’ en kunnen met deze gave alle informatie oproepen die in het Universum opgeslagen ligt. Vaak zijn ze ook telepathisch begaafd. 

Vaak weten ze zelf niet wat de Bron van hun kennis (lees wijsheid) is, en wordt hun pas in de loop van de tijd duidelijk hoe ze hun gaven kunnen inzetten.

De walvis leert de mensen hun eigen, oorspronkelijke Toon te vinden en zich met haar te verbinden, want zij draagt de geschiedenis van alle levende wezens in zich. Zij toont aan dat de juiste frequentie een genezende werking heeft.
Met de hulp van deze Oer Walvis kun jij je opnieuw leren verbinden met de oeroude taal die nog vóór de ontwikkeling van de huidige taal werd gebruikt als communicatiemiddel.

Deze wijze LeMUriaanse Walvis wijst je de weg naar wie je in werkelijkheid bent:  EEN LEMURIAAN met talloze Gaven en Talenten!

Voor meer info lees je links onderaan deze pagina verder.

1 op voorraad

Beschrijving

Krachtdieren zijn geweldige gidsen, begeleiders en beschermers die ons nu – net als vroeger – steun en hulp kunnen bieden. Zeker in deze tijd van angst en onrust kunnen totemdieren ons ondersteunen, versterken en energie geven. Ze laten ons zien welke krachten we al hebben of juist nodig hebben, hoe we onze zelfhelende krachten kunnen activeren en hoe we zo de balans in onszelf kunnen herstellen.

Walvissen leven al 500 miljoen jaar op Moeder Aarde en beschermen het Evolutie Plan! Daarom komen ze juist nu in deze tijd weer steeds nadrukkelijker terug in ons LeMUria bewustzijn, want wij hebben een afspraak met hen gemaakt dat we allen als Lichtkanalen zouden dienen voor de herintrede van het Paradijs op Moeder Aarde. Nu de oude blauwdrukken langzaam los gaan laten en hierdoor verdwijnen, zal jouw Oer Zielbewustzijn verbonden aan de Walvis-Orka-Bultrug Dimensie, in willen dalen. Hierbij zullen de Dolfijnen helpen, die van oudsher de energie vasthouden van jouw Hogere Zelf Elf Schelp, door jouw Innerlijke Kind tot bloei te brengen, waardoor je makkelijker zonder ego belangen in balans zal blijven om de diepe Walvismatrix te dienen en bij te dragen volgens de het Evolutie Plan, LeMUria zoals het voorbestemd was te dienen op Moeder Aarde! Je Geest zal zich verder ontplooien in je 3D brein, dankzij diepere worteling en innesteling geholpen door de dolfijnen, draken en drakinnen,  eenhoorns, zeemeerminnen, elfjes en natuurwezens.

Extra informatie

Gewicht 64 g
Afmetingen 5.5 × 2.5 × 4.5 cm

Andere suggesties…