Howliet Wit Dolfijn

22.00

Afmeting: 3.5 x 2 x 4.9 cm  –  43 gram

Chakra: 4e (hart)

Howliet helpt bij astraal reizen, meditatie en bij het contact maken met vorige levens.

Howliet helpt bij spanningshoofdpijn en stress. Gaat botontkalking tegen. Verzacht en heelt huid infecties, met name bij insectenbeten.

Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt de drager woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig.

Fysiek heeft de steen een positieve werking op slaapproblemen en calciumtekort en daarmee op botten en tanden.

TIP:

Wil jij jouw Tempel dolfijn ontmoeten en een Holy Tempel Inwijding op LeMUriaanse wijze ondergaan? Lees dan eens het volgende:
I) LEMURIAANSE TEMPEL INWIJDING & HEALING door jouw MoederDolfijn Ziel o.l.v. Aphrodité (Venus)

OF OP AFSTAND: KLIK HIER

Zie linksonder voor meer info over de kracht van een LeMUria Dolfijn

1 op voorraad

Beschrijving

Dolfijnen vormen een Regenboog Brug  tussen Hemel en Moeder Aarde en helpen je te Herinneren wie je van Oorsprong bent!

Ze hebben als spirituele functie op zich genomen om ons mensen tijdens het leven op aarde te ondersteunen bij de re-connectie met ons hogere kristalbewustzijn.

Ze doen dit door contact te maken met jouw Innerlijke Kind, het deel wat verbonden is met jouw creatiekracht uit je kindertijd.

Ze helpen je dan ook om meer onbevangen als volwassene in het leven te komen staan en dit stevig gaan te verankeren! Op deze wijze leiden ze je terug naar de Bron van LeMUria, waar alles nog puur en ongeschonden was.

Door onbevangener in het leven te gaan staan, raak je meer bezielt vanuit Eenheidsbewustzijn. Je leert jouw innerlijke kind opnieuw te verbinden met jouw volwassen persoonlijkheid.

Kinderen en zij die met een beperking door het leven moeten gaan, worden door mijn liefdevolle dolfijnen extra met zachtheid tegemoet getreden, verwarmd, omringd en gesteund.

Andere suggesties…