Agaat Greenleaf Draak 3 XL

233.00

Dit is een evenwichtige Healer, een krachtige reiniger van alle gifsoorten die opgeslagen liggen in jouw lichaam, met name het darmstelsel. Deze liggen mede ten grondslag aan uitingen van (faal) angst en paniek aanvallen.  ‘Ik kan jou’ zegt ze, in een meer liefdevolle houding naar jezelf toe transformeren, waarbij ik jouw innerlijke Kind regelmatig zal aanspreken om niet alsmaar weer terug te vallen in depressief-achtig gedrag en gewoonten.

1 op voorraad

Beschrijving

Chakra’s: 1e en 4e (hart)

Greenleaf Agaat is groene agaat in combinatie met lavasteen en heeft menige overeenkomst met Dendriet Agaat en groene Opaal.

Deze steensoort bevordert emotioneel herstel en helpt met relaties. Het is  tevens een zuiveraar, versterkt het immuunsysteem en verlicht bij verkoudheid en griep.

Eigenschappen: Dit is een evenwichtige Healer, een krachtige reiniger van alle gifsoorten die opgeslagen liggen in jouw lichaam, met name het darmstelsel. Deze liggen mede ten grondslag aan uitingen van (faal) angst en paniek aanvallen.  ‘Ik kan jou’ zegt ze, in een meer liefdevolle houding naar jezelf toe transformeren, waarbij ik jouw innerlijke Kind regelmatig zal aanspreken om niet alsmaar weer terug te vallen in depressief-achtig gedrag en gewoonten.

 

Extra informatie

Gewicht 585 g
Afmetingen 12.5 × 6 × 7 cm