Sodaliet Draak 7 XL

166.00

Deze Moeder Drakin Sodaliet is parmantig en loopt het liefst de hele dag op haar achterste voeten en zingt regelmatig! Hierdoor kan ze beter alles overzien wat er op jouw Pad gebracht wordt én kan ze haar Keel op een scherpzinnige manier met die van jou vermengen. Niet om je te corrigeren of zo, maar om jouw stem wat dieper te maken, zodat deze voller wordt en meer gegrond zal gaan klinken. Dit doet ze om jou te helpen je beter af te stemmen op haar LeMUriaanse Kristalgrot waar ze normaal gesproken leeft, maar ook om samen haar opwekkende grondtonen door het totale Universum heen te laten galmen en klinken…….

1 op voorraad

Categorie: Tag:

Beschrijving

Chakra’s: 5e en 6e

Sodaliet geeft inzicht in jezelf, helpt trouw te zijn aan jezelf. Helpt beperkende denk- en gedragspatronen te doorbreken: zelfverdediging mechanismen, angsten en fobieën. Bevordert vrijheidsdrang, idealisme, waarheid, uiten van je mening en gevoelens. Fysiek helpt de steen bij klachten: keel, hals, strottenhoofd en stembanden (heesheid). Het werkt koorts en, bloeddrukverlagend, verkoelend.

Geeft toegang tot onderbewuste en intuïtieve vermogens

Maakt het denken op alle niveaus wakker en laat het op vol vermogen werken

Bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen

Vergroot mentale prestaties en Harmonieert

EIGENSCHAPPEN: Deze Moeder Drakin Sodaliet is parmantig en loopt het liefst de hele dag op haar achterste voeten en zingt regelmatig! Hierdoor kan ze beter alles overzien wat er op jouw Pad gebracht wordt én kan ze haar Keel op een scherpzinnige manier met die van jou vermengen. Niet om je te corrigeren of zo, maar om jouw stem wat dieper te maken, zodat deze voller wordt en meer gegrond zal gaan klinken. Dit doet ze om jou te helpen je beter af te stemmen op haar LeMUriaanse Kristalgrot waar ze normaal gesproken leeft, maar ook om samen haar opwekkende grondtonen door het totale Universum heen te laten galmen en klinken.

‘Ja’ zegt ze: nu ik toch even aan het woord mag komen, laat ik meteen aan jou, lieve lezer, even mijn mooie mooie blauwe drakenkleur zien met hier en daar wat witte scharkeringen erin, gevuld met gouden aderen daar doorheen lopend. Dus bekijk mijn foto maar even goed hierboven, dan zal ik je tevens nu al verrassen met een kwadranten frequentie die ik uit mijn beide blauwe ogen straal. Tenminste als je in mijn ogen staart en dit even 10 tellen vol durft te houden!

Liefde en gemoedelijkheid zijn 2 belangrijke ingrediënten van mijn LeMUriaanse Healingmethoden die ik zal gebruiken als je mij als trouwe bondgenoot aanschaft en aan je kristal collectie, klein of groot, toevoegt.

Extra informatie

Gewicht 333 g
Afmetingen 10 × 5.5 × 6 cm