Zoïsiet met Robijn Draak

144.00

De groene zoïsiet en de paarsrode robijn zijn de 2 basis elementen van deze schitterende gevoelige Moeder Drakin. Met daar doorheen lopend een paar  zwarte vlekken van pargasiet. Zij zal zich voornamelijk eerst gaan verbinden met je Hartchakra, waarna ze een vaste ‘bodem’ zal gaan leggen, lees basis.  Van uit het 1e en 4e chakra zal ze verder gaan bouwen aan de uitlijning van de overige chakra’s. Samen met de Moedergodinnen Maria & Kwan Yin zal deze LeMUriaanse drakin vanuit het Uluru Rock Domein ook Moeder Aarde van haar vrolijke DrakenTonen gaan voorzien, want zij is een medeschepper van het vernieuwde LeMUriaanse Dolfijnen- en Drakengrid. Jij opent je hart niet voor niets samen met haar, want jullie kennen elkaar nog uit vervlogen tijden, toen LeMUria nog in aanleg was en de Goden & Godinnen als Hoge Priesteressen nog samenwerkten tussen de verschillende Tempelgebieden.

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Chakra’s: Allen

Werk bijzonder helend in op het Hart – Bloedsomloop – Immuunsysteem – Beschermt je tegen erfelijke belastingen – Goed voor Huid –

Eigenschappen: De groene zoïsiet en de paarsrode robijn zijn de 2 basis elementen van deze schitterende gevoelige Moeder Drakin. Met daar doorheen lopend een paar  zwarte vlekken van pargasiet. Zij zal zich voornamelijk eerst gaan verbinden met je Hartchakra, waarna ze een vaste ‘bodem’ zal gaan leggen, lees basis.  Van uit het 1e en 4e chakra zal ze verder gaan bouwen aan de uitlijning van de overige chakra’s. Samen met de Moedergodinnen Maria & Kwan Yin zal deze LeMUriaanse drakin vanuit het Uluru Rock Domein ook Moeder Aarde van haar vrolijke DrakenTonen gaan voorzien, want zij is een medeschepper van het vernieuwde LeMUriaanse Dolfijnen- en Drakengrid. Jij opent je hart niet voor niets samen met haar, want jullie kennen elkaar nog uit vervlogen tijden, toen LeMUria nog in aanleg was en de Goden & Godinnen als Hoge Priesteressen nog samenwerkten tussen de verschillende Tempelgebieden.

 

Extra informatie

Gewicht 233 g
Afmetingen 9 × 4 × 5 cm