Tijgerijzer LeMUria Moeder Drakin – Medium – 6 cm – Australië

55.00

Afmeting: 6 x 3.5 x 3.5 cm (lxbrxh)  –  Gewicht: 160 gram

Chakra’s: 1, 2, 3

Australisch Tijgerijzer is opgebouwd uit Tijgeroog, Jaspis en Hematiet.

Het is een échte LeMUria Tijger DRakin, welke op uitmuntende wijze kracht, moed, zelfvertrouwen en uithoudingsvermogen geeft. Door de combi van Tijgeroog, Jaspis en Hematiet kwarts versterkt ze de Zonnekracht en Vitaliteit van een mens. Als een ware LeMUriaan kom je tot rust en word je in het centrum van je lichaam getrokken. Een continue straling van levensenergie door je Prana Kanaal bevordert ook de nachtrust en kan als een geleidelijke katalysator helend en stimulerend inwerken op je immuunsysteem. Met name Hematiet in deze krachtige Tijgerijzer Dame zal je gronden, waardoor je met meer zelfvertrouwen de wereld tegemoet durft te treden.

Ronddolende Negatieve energieën in je Auraveld zal het definitief Moeder Aarde in laten verdwijnen, door haar dynamische samenwerking met haar.

Tijgerijzer

Vermindert Angst en Burn-out klachten – Verwijdert ronddolende entiteiten – Bloedzuiveraar – maakt evenwichtiger – maakt wilskrachtiger bij het doorbreken van verslavingen – vitaliseert nieren, gal , lever, alvleeklier en darmflora – geeft uithoudingsvermogen en kracht – neutraliseert geopatische straling!

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

De Kracht van mijn Moeder Kwan Yin Drakinnen

  • De drakenkracht is herboren en samen met de kristalkracht geven zij de wereld weer draagkracht voor Vrede, Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn.
  • De draak kan het kristal onder speciale bescherming plaatsen van zijn kracht en macht.
  • Met hun oranje-geel-goud-rood gevleugelde vlammen bewaken en beschermen ze de mens die verbonden is met het Kristallicht en Hoeder is van Kristallen.
  • De draak kan met zijn speciale vuurkracht de ruimte rondom het kristal schoonhouden van ongewenste energie.

Drakenenergie is durven te gaan staan voor jezelf, jouw Vuur en Drakenkracht. Met ‘alles wie je Bent’ en waarvoor je op Moeder Aarde leeft.

Kortom: GELOVEN IN JEZELF, zonder twijfel of angst, vol vertrouwen en overgave, getransformeerd naar Lichtheid!

Andere suggesties…