Agaat Crazy Lace Zonne Gouden LeMUria Draak 1 XL

333.00

Afmeting: 12,5 x 6 x 7.5 cm (lxbrxh)

Chakra’s: 1e, 2e en 3e……eigenlijk de hele chakralijn!

Dit is mijn EIGEN TOP Drakin geweest gedurende lange tijd en heeft een belangrijke stempel gedrukt op het herstellen van de DRAKEN MATRIX in en rondom Gaia t.b.v. haar Bloemen, Planten en Bomenrijk. Nu ik deze LeMUria herstel klus samen met haar geklaard heb, mag zij de wereld in trekken om ook met jou zo’n vergelijkbaar karwei aan te gaan! Heb je daar wel zin in, moet je wel leren vertrouwen in haar manier van werkwijze. Ze is vrij direct en kan behoorlijk met jouw Hoger Zelf aan de gang gaan om je voral eerst dieper uit te lijnen met alle waterbronnen en drakenleylijnen van LeMUria die rond om en door Gaia stromen.

Ik zou zeggen geniet van haar, want ze zal zeker op afstand tegelijk met mij verbonden houden blijven zodat je zeker weten altijd over de allerhoogste toegangswegen zal kunnen beschikken via deze Leeuwin-achtig aanvoelende Moeder Kwan Yin Drakin.

Agaat Crazy Lace is een heerlijke steen die je leert om weer met kinderogen naar de wereld te kijken en deze te zien als een groot speelveld vol met mogelijkheden. Zij laat je met een verlicht hart de wereld ervaren en vol vreugde en plezier het Leven leven. Ook brengt zij balans en beweging in vastzittende energie en blokkades.

Eigenschappen: Ze heeft een Mookaïet achtig gekleurd uiterlijk en draagt een gekroonde belangstelling voor alles wat met Geel, Licht en haar Zonnige natuur te maken heeft. Haar vrolijke uitstraling maakt je op voorhand al opgewekt. Maakt niet uit wie of wat je bent, ze straalt zoveel zonlicht uit dat ze ook jouw karakter in een optimaal zonnig humeur kan transformeren als je haar regelmatig aankijkt en vasthoudt. Haar zachte blik is typisch Moederlijk LeMUriaans!

Tip: kijk voor meer bescherming en uitlijning met jouw Hoger Zelf ook eens in deze webshop bij mijn Dragon Aura Spray & bij mijn MP3’s.

Door het luisteren naar mijn stem zal je op een bijzonder magische wijze Healingcodes ontvangen vanuit de Draken- en Elfen Rijk van LeMUria. Weet dat mijn stem een aantrekkingskracht vormt in jouw woning of werk voor de aller krachtigste Kwan Yin Drakinnen, Dolfijnen, Eenhoorns, ZeeMeerminnen e.a.a krachtdieren uit het Elfjes Rijk van LeMUria.

Weet dat ook jij ook vast ooit met een of meerdere Natuurwezens in verbinding stond en je dus zo maar weer een ontmoeting zou kunnen krijgen met je eigen Hoger Zelf Elf.
Kijk dus niet vreemd op als je eerdaags over een schelpdier, draak, dolfijn of whatever gaat dromen!

1 op voorraad

Beschrijving

De Kracht van mijn Moeder Kwan Yin Drakinnen

  • De drakenkracht is herboren en samen met de kristalkracht geven zij de wereld weer draagkracht voor Vrede, Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn.
  • De draak kan het kristal onder speciale bescherming plaatsen van zijn kracht en macht.
  • Met hun oranje-geel-goud-rood gevleugelde vlammen bewaken en beschermen ze de mens die verbonden is met het Kristallicht en Hoeder is van Kristallen.
  • De draak kan met zijn speciale vuurkracht de ruimte rondom het kristal schoonhouden van ongewenste energie.
  • De draken hebben het Omniversum gebouwd door Matrixen aan te leggen en alles klaar te maken in en om Moeder Aarde heen, waaruit LeMUria voortkwam!

Drakenenergie is durven te gaan staan voor jezelf, jouw Vuur en Drakenkracht. Met ‘alles wie je Bent’ en waarvoor je op Moeder Aarde leeft.

Kortom: GELOVEN IN JEZELF, zonder twijfel of angst, vol vertrouwen en overgave, getransformeerd naar Lichtheid!

Extra informatie

Gewicht 562 g
Afmetingen 12.5 × 6 × 7.5 cm

Andere suggesties…