Amazoniet Draak 2

99.00

167 gram  – 8 x 4 x 5.5 cm (lxbrxh)

Chakra’s 4 & 5

Ze kijkt je aan en zegt dat je best even mag wennen aan haar uiterlijk hoor, maar je niet af hoeft te laat schrikken door alle interventies van buitenaf LeMUria. Ze zal je met hand en tand goed strak in de planning zetten en heeft hiervoor een exact afgesteld LeMUriaans uurwerk in zich. Dus heb jij een steuntje extra in de rug nodig om vooruit te blijven gaan? Dan heb je aan deze Drakin een geweldig LeMUriaanse kanjerin!

Échte Lemuria Draken-steensoort, net zo als het Andara Obidiaan en Aquamarijn.

Steen der Waarheid – bevordert zelfkennis – bevordert communicatie & harmonie – leert je de juiste grenzen te stellen – leert anderen niet onnodig jouw mening te geven.

Amazoniet werkt beschermend, brengt balans en harmonie en levert de Hoeder na geruime tijd een beter zelfbeeld op.

Goede bescherming tegen elektrosmog en andere hinderlijke straling, zoals geopathische straling vanonder uit Moeder Aarde die om, door of in je huis kan lekken.

 

1 op voorraad

Beschrijving

De Kracht van mijn Moeder Kwan Yin Drakinnen

  • De drakenkracht is herboren en samen met de kristalkracht geven zij de wereld weer draagkracht voor Vrede, Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn.
  • De draak kan het kristal onder speciale bescherming plaatsen van zijn kracht en macht.
  • Met hun oranje-geel-goud-rood gevleugelde vlammen bewaken en beschermen ze de mens die verbonden is met het Kristallicht en Hoeder is van Kristallen.
  • De draak kan met zijn speciale vuurkracht de ruimte rondom het kristal schoonhouden van ongewenste energie.

Drakenenergie is durven te gaan staan voor jezelf, jouw Vuur en Drakenkracht. Met ‘alles wie je Bent’ en waarvoor je op Moeder Aarde leeft.

Kortom: GELOVEN IN JEZELF, zonder twijfel of angst, vol vertrouwen en overgave, getransformeerd naar Lichtheid!

Extra informatie

Gewicht 167 g
Afmetingen 8 × 4 × 4.5 cm