Calciet Blauw EI – Sirius Dolfijnen Poort – Madagaskar

88.00

Doorsnede 7.5 x 6.5 cm (hxbr)

Chakra’s: 5 en 6

Dit Blauwe calciet Ei is verbonden aan het Dolfijnen Grid van LeMUria. Ze staat afgestemd op de binnenwerelden en bevat coderingen t.b.v. het voortbestaan van de Dolfijnen op Moeder Aarde. Tevens staat zij in verbinding met een 2-tal Sirianen. Zij zullen de Hoeder van dit Dolfijnen Zaad Ei onder haar Hoede nemen, begeleiding geven hoe om te gaan met dit wonderlijke fenomeen.

Blauw Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.Blauw calciet werkt kalmerend en ontspannend. Het beschermt tegen negatieve energie en bevordert de communicatie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op de keel, longen en schildklier en werkt bloeddrukverlagend en pijnstillend.

In mijn Webshop verkoop ik ook de Holy LeMUria Aura Spray ‘Dolphins’, welke jouw uitlijning en trillingsfrequentie zullen afstemmen op deze schitterende wezens in verbinding met Sirius en de Pleiadiërs.

 

Uitverkocht

Extra informatie

Gewicht 550 g
Afmetingen 7.5 × 6.5 cm

Andere suggesties…