Calciet Oranje Geel – Drakin EI

33.00

Hoogte 6 cm en 5 cm doorsnede

Chakra’s: 2e, 3e, 6e

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust.

Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Zij zal negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen).

Fysiek stimuleert zij de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert de groei van kinderen. Zij heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.

Oranje calciet werkt reinigend en vitaliserend en herstelt de geestelijke balans, kortom een echte stemmingsverbeteraar. Dit heeft met name een positief effect op angst en neerslachtigheid.

Fysiek heeft de steen een positieve werking op de voortplantingsorganen, darmen (bijvoorbeeld ziekte van Crohn en obstipatie) en galblaas.

Tijdens de zwangerschap kan oranje calciet de ontwikkeling van de foetus ondersteunen en ochtendmisselijkheid verminderen.Geel calciet stimuleert wilskracht en geeft energie.

Voor meer info lees je linksonder verder!

Beschrijving

Dit LeMUria EI is verbonden met meerdere helende en beschermende Moeder Drakinnen en Schildpadden.  Zij zal je beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Ook zullen zij je onder hun Hoede nemen tijdens je spirituele ontwikkelingsweg.

In haar liggen de Oer Moeder LeMUria coderingen opgeslagen van vóór de Ondergang van ons  aller LeMUria.  Misschien bevat één van mijn eieren ook wel jouw Draken verleden van ruim Honderdduizend jaar geleden!

Atlantis had hiermee niets meer van doen, waardoor hun geheime krachten niet langer aan de oppervlakte bewaard mochten blijven. Alle Draken doken toen onder in Oude LeMUria Zielen!

Wie weet was jij toentertijd ook een Drakenrijdster, dan zal je, als je naar een van mijn LeMUria Bollen, Eieren, Drakinnen kijkt in deze Webshop, mogelijk plots drakenenergie voelen. Wacht dan niet te lang om een gecodeerd LeMUria EI, BOL of DRAKIN onder je hoede te nemen, want alle drakenrijders worden door hun eigen Draak of Drakin vanuit de Moeder Bron van LeMUria momenteel benaderd om als maar verder te ontwaken. Er leeft namelijk een afspraak om jouw geheime Gouden LeMUria Drakin Code, die je al duizenden jaren met je meedraagt, nu te laten ontcijferen. Dit kan alleen gebeuren bij een daarvoor opgeleide LeMUria Healer, vanuit de Kwan Yin Moeder Tempels.

Je hebt om deze Code te bewaren, heel wat pijn en leed over je heen gekregen door al je levens heen! Nu mag je wederom haar Hoedster en Berijdster worden om jouw te helpen én te beschermen in deze soms veranderende tijd voor een Oud LeMUriaan!

Extra informatie

Gewicht 120 g
Afmetingen 5 × 5 × 6 cm

Andere suggesties…