Eudialiet Draken EI – Geactiveerd door Kwan Yin

66.00

Hoogte 7.5 cm en 5.5 cm doorsnede

Chakra’s: 1e (basis) en 4e (hart)

Dit Holy-stische Eudialiet Ei is absoluut een grenzeloos geopend én geactiveerd LeMUriaans Drakinnen EI. Dit Ei straalt een gigantische hoeveelheid Gouden LeMUria Regenboog energie uit waardoor zij jou al jouw beperkende zwakheden en blokkades laat zien. Dit natuurlijk om ze langzaam te veranderen of los te laten.

Zij brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen, ervaringen of emoties naar boven en werkt als een spiegel, zodat je kan ontdekken wat voor bijzondere Drakenhoedster of rijdster bent. Zij zal hiervoor uiteraard je mindere kwaliteiten onder de loep nemen om ze op een krachtige doortastende wijze om te buigen tot jouw waarachtige magische diamanten kern wordt geopenbaard met de Regenboogstralen vanuit de LeMUria Moeder Tempel van Kwan Yin!

EUDALIET bezit vele Toermalijnen insluitsels, waardoor haar uitstraling vermenigvuldigd wordt op een eindeloze manier. Hierdoor kan ze haar hele omgeving scannen en helende frequenties toewerpen op een waarachtig hemelse manier 🙂

Als je het gevoel hebt heen en weer geworpen te worden tussen emoties en niet goed weet wat je met jezelf aan moet, dan is eudialiet een fijne steen om bij je te dragen. De steen zuivert enerzijds je energie en zorgt anderzijds voor bescherming van je energie. Wil je meer liefde en acceptatie voelen voor jezelf? Laat eudialiet je ondersteunen. De energie van deze steen helpt je op het pad naar ware passie!

Eudialiet is een steen die je ondersteunt bij het omgaan en verwerken van je emoties. Heb je last van wrok of woede, dan ondersteunt deze steen je om deze gevoelens te beheersen. Om rouw een plek te geven en om te leren van je fouten. Deze steen helpt je bij het helen van je emoties. Een prachtige steen die je kan helpen om vanuit liefde naar jezelf te kijken; ook de stukken die je wellicht moeilijk vindt.

 

Voor meer info lees je linksonder op deze webpagina verder!

Uitverkocht

Beschrijving

Dit LeMUria  / Drakinnen EI is verbonden met meerdere helende en beschermende Moeder Drakinnen en/of Schildpadden.  Zij zullen je beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Ook zullen zij je onder hun Hoede nemen tijdens je spirituele ontwikkelingsweg.

In haar liggen de Oer Moeder LeMUria coderingen opgeslagen van vóór de Ondergang van ons  aller LeMUria.  Misschien bevat één van mijn eieren ook wel jouw Drakenrijder verleden en deelden jullie lief en leed samen al vóór en tijdens de aanleg van Moeder Aarde.

Atlantis had een negatief effect, waardoor hun geheime krachten niet langer aan de oppervlakte bewaard mochten blijven. Alle LeMUria Draken doken toen onder, waarna jij misschien ook één of meerdere Drakinnen Eieren onder je hoede hebt genomen, welke nu weer tot leven gebracht dienen te worden.

Wie weet was jij toentertijd ook een Drakenrijdster, dan zal je, als je naar een van mijn LeMUria Bollen, Eieren, Drakinnen kijkt in deze Webshop, mogelijk plots drakenenergie voelen. Wacht dan niet te lang om een gecodeerd LeMUria EI, BOL of DRAKIN onder je hoede te nemen, want alle drakenrijders worden door hun eigen Draak of Drakin vanuit de Moeder Bron van LeMUria momenteel benaderd om als maar verder te ontwaken. Er leeft namelijk een afspraak om jouw geheime Gouden LeMUria Drakin Code, die je al duizenden jaren met je meedraagt, nu te laten ontcijferen. Dit kan alleen gebeuren bij een daarvoor opgeleide LeMUria Healer, vanuit de Kwan Yin Moeder Tempels.

Je hebt om deze Code te bewaren, mogelijk ook heel wat inspanningen, pijn en leed over je heen gekregen door al je levens heen! Nu mag je wederom haar Hoedster en Berijdster worden om haar te beschermen, waardoor jij door haar in bescherming én Healing zal ontvangen in deze soms veranderende tijd van het opkomende Gouden Aquarius Tijdperk van LeMUria! 

Extra informatie

Gewicht 382 g
Afmetingen 5.5 × 7.5 cm

Andere suggesties…