Fluoriet lichtgroene Drakin met chevron amethist insluitsels

88.00

Afmeting: 7,5 x 3,5 x 3,5 cm   123 gram

Chakra’s:  2e, 3e, 4e (hart) en 7e

Fantastische Moeder Kwan Yin Drakin om tijdens meditatie vast te houden tussen je handen!

Ze zal je tot rust brengen waardoor je dieper leert ontspannen.

Zij staat in contact met de Moeder bron in LeMUria en zal de eigenaar extra in bescherming nemen tegen aardstraling en hinderlijke negatieve tegenkrachten. Specialist in afbouwen van gewoontes die een Spirituele ontwikkeling niet ondersteunen!

Lichtgroene fluoriet werkt met name in op het hart en bevordert emotionele balans, de intuïtie en evenwicht tussen gevoel en verstand. Het absorbeert en beschermt tegen negatieve energie. Deze steen heeft een positieve werking op de maag.

Fluoriet is vooral een kristalsoort voor aankomende Meesters, die jou hiervoor volledig omhuld, afstemt en reinigt om je taak te kunnen volbrengen in overgave en vertrouwen op zowel emotioneel als mentaal gebied…..eigenlijk op alle werkterreinen van LeMUria, want daar staat zij met haar fijnbesnaarde trilling doorlopen op afgestemd.

Fluoriet is een zuiverende, beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in het leven. Geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. Goede steen om te dragen tijdens het studeren. De steen bevordert de concentratie, zorgt voor snelle informatie verwerking, helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis.

 TIP

Om nog sneller in tot bewustzijn  van jouw Meester opgetild te worden, heb ik samen met het ‘Fluoriet Bewustzijn’ en de Hopi Indianen het volgende mogen samenstellen om versneld tot Drie-Eenheid van Lichaam, Ziel en Geest door te groeien:

09) Hopi (Indianen) – Fluoriet Essence Healing Roller

33.00

1 op voorraad

Beschrijving

De Kracht van mijn Moeder Kwan Yin Drakinnen

  • De drakenkracht is herboren en samen met de kristalkracht geven zij de wereld weer draagkracht voor Vrede, Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn.
  • De draak kan het kristal onder speciale bescherming plaatsen van zijn kracht en macht.
  • Met hun oranje-geel-goud-rood gevleugelde vlammen bewaken en beschermen ze de mens die verbonden is met het Kristallicht en Hoeder is van Kristallen.
  • De draak kan met zijn speciale vuurkracht de ruimte rondom het kristal schoonhouden van ongewenste energie.

Drakenenergie is durven te gaan staan voor jezelf, jouw Vuur en Drakenkracht. Met ‘alles wie je Bent’ en waarvoor je op Moeder Aarde leeft.

Kortom: GELOVEN IN JEZELF, zonder twijfel of angst, vol vertrouwen en overgave, getransformeerd naar Lichtheid!

Extra informatie

Gewicht 123 g
Afmetingen 7.5 × 3.5 × 3.5 cm

Andere suggesties…