Amethist Violet Drakin Nr 7

111.00

Afmeting: 6.5 x 4.4 x 4.4 cm   153 gram

Chakra’s:  Allen en speciaal het 7e

Fantastische Moeder Kwan Yin Drakin om tijdens meditatie vast te houden tussen je handen!

Ze zal je tot rust brengen waardoor je dieper leert ontspannen.

Zij staat in contact met de Moeder bron in LeMUria en zal de eigenaar extra in bescherming nemen tegen aardstraling en hinderlijke negatieve tegenkrachten. Specialist in afbouwen van gewoontes die een Spirituele ontwikkeling niet ondersteunen!

Deze Amethist Drakin werkt met name in op het hart en bevordert emotionele balans, de intuïtie en evenwicht tussen gevoel en verstand. Het absorbeert en beschermt tegen negatieve energie. Deze steen heeft een positieve werking op de maag.

Het is een kristalsoort voor aankomende Meesters, die jou hiervoor volledig omhuld, afstemt en reinigt om je taak te kunnen volbrengen in overgave en vertrouwen op zowel emotioneel als mentaal gebied…..eigenlijk op alle werkterreinen van LeMUria, want daar staat zij met haar fijnbesnaarde trilling doorlopen op afgestemd.

 

Uitverkocht

Beschrijving

De Kracht van mijn Moeder Kwan Yin Drakinnen

  • De drakenkracht is herboren en samen met de kristalkracht geven zij de wereld weer draagkracht voor Vrede, Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn.
  • De draak kan het kristal onder speciale bescherming plaatsen van zijn kracht en macht.
  • Met hun oranje-geel-goud-rood gevleugelde vlammen bewaken en beschermen ze de mens die verbonden is met het Kristallicht en Hoeder is van Kristallen.
  • De draak kan met zijn speciale vuurkracht de ruimte rondom het kristal schoonhouden van ongewenste energie.

Drakenenergie is durven te gaan staan voor jezelf, jouw Vuur en Drakenkracht. Met ‘alles wie je Bent’ en waarvoor je op Moeder Aarde leeft.

Kortom: GELOVEN IN JEZELF, zonder twijfel of angst, vol vertrouwen en overgave, getransformeerd naar Lichtheid!

Extra informatie

Gewicht 123 g
Afmetingen 7.5 × 3.5 × 3.5 cm

Andere suggesties…