Jade groen L OerMoeder Schildpad-Drakin

144.00

Gewicht: 358 gramAfmeting: 12 x 7 x 7 (l x br x h) 

Chakra: 4e Hart 

Dit is een geweldig oude LeMUriaanse wijze OerMoeder Drakin, die zich verschanst in een schildpad. Weet dat als je hoeder van haar wordt, zij jou de ganse dag zal omringen, stimuleren en in bescherming zal nemen tegen lage energieën. Daarnaast zal ze het immuunsysteem stimuleren waardoor zelfheling als maar toe zal nemen.

Met haar glanzend uiterlijk en haar mooie schild-tekening laat ze zien drager te zijn van een giga hoeveelheid oeroude wijsheidscoderingen. Dit schildpad is zowel een land- als waterdier. Zij is goed geaard, zowel van karakter als in de vorm van het contact met Moeder Aarde. Haar tred is altijd langzaam, of zij op het land is of in het water zwemt. Wie in haar ogen kijkt ziet een Wezen dat zich al heel lang op Moeder Aarde begeeft en wijsheid van generatie op generatie heeft doorgegeven en in zich draagt. Bij de LeMUrianen en Indianen is het schildpad heilig en komt voor in clans. Zij eren dit dier om alles wat zij is. Welke boodschap draagt zij in zich voor jou?

In het kort samengevat: Ze Reinigt, beschermt, heelt en maakt je blij en opent jouw LeMUria Hart verder en verder!

Deze mooie levendige groene Jade, ook wel New Jade genoemd, is een reinigende en beschermende steensoort tegen fysiek letsel. Zij zorgt voor harmonie, balanceert en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. Deze Drakin bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt  je om negatieve energieën uit je leefomgeving te verwijderen.

Zij werkt in op het hart chakra en bevordert hiermee zelfliefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Het is een goede steen om bij je te dragen tijdens een reis of vakantie voor wat extra bescherming.

Jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Zij heeft een positieve magische werking op nieren en bijnieren, blaas, darmen het zenuwstelsel en vruchtbaarheid.

Om jouw Bezielende Drakinnen Code in je Gouden hart te Heropenen en te Activeren, heb ik samen met de Goddelijke Moeder Kwan Yin en haar LeMUria Drakinnen, vanuit een LeMUria Moeder Bron Tempel, een bezielende MP3 opgenomen die jouw hart vanaf de Wedergeboorte Volle Maan op 7 mei 2020 zal bevrijden & verder zal openen. Deze MP3 is te bestellen door te klikken op: ‘OP WEG NAAR EENHEID’ DL 2, KWAN YIN LEMURIA HEALING MET HAAR DRAKINNEN CIRKEL,1 UUR.

1 op voorraad

Beschrijving

In deze tijd waar alles alleen maar sneller moet gaan, is het makkelijk om de weg kwijt te raken: Voor spirituele info over de symboliek van Schildpadden? Klik HIER

De Kracht van mijn Moeder Kwan Yin Drakinnen

  • De drakenkracht is herboren en samen met de kristalkracht geven zij de wereld weer draagkracht voor Vrede, Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn.
  • De draak kan het kristal onder speciale bescherming plaatsen van zijn kracht en macht.
  • Met hun oranje-geel-goud-rood gevleugelde vlammen bewaken en beschermen ze de mens die verbonden is met het Kristallicht en Hoeder is van Kristallen.
  • De draak kan met zijn speciale vuurkracht de ruimte rondom het kristal schoonhouden van ongewenste energie.

Drakenenergie is durven te gaan staan voor jezelf, jouw Vuur en Drakenkracht. Met ‘alles wie je Bent’ en waarvoor je op Moeder Aarde leeft.

Kortom: GELOVEN IN JEZELF, zonder twijfel of angst, vol vertrouwen en overgave, getransformeerd naar Lichtheid!

Extra informatie

Gewicht 27 g
Afmetingen 4 × 2 × 2 cm