Jade Nefriet – Draken EI – Geactiveerd door Moedergodin Kwan Yin

22.00

Afmetingen: 4 x 3 cm (hxbr)

Chakra: 4e Hart

Dit Mosgroene Nefriet Jade LeMUria Drakinnen Ei, is gevormd vanuit een reinigende en beschermende edelsteensoort. Zij trekt harmonie, voorspoed, geluk en welvaart naar zich toe en  balanceert je chakralijn samen met de Draken en Drakinnen vanuit het Uluru Rock District.

Zij bevordert op vruchtbare wijze Spirituele groei en zelfredzaamheid en helpt  je om negatieve energieën uit je leefomgeving te verwijderen en weerhoud je om fysieke kwetsuren op te lopen. Een bijzonder zachtaardig Drakinnen EI.

Zij werkt in op het Gouden LeMUria hart chakra, beschermt, reinigt en bevordert de liefde voor je Draken Elfenzielendeel, verzorgt en vergroot je tolerantie niveau.

Een écht LeMUria Regenboog Drakinnen EI

Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Het is een goede steen om bij je te dragen tijdens een reis of vakantie voor wat extra bescherming.

1 op voorraad

Beschrijving

Dit LeMUria  / Drakinnen EI is verbonden met meerdere helende en beschermende Moeder Drakinnen en/of Schildpadden.  Zij zullen je beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Ook zullen zij je onder hun Hoede nemen tijdens je spirituele ontwikkelingsweg.

In haar liggen de Oer Moeder LeMUria coderingen opgeslagen van vóór de Ondergang van ons  aller LeMUria.  Misschien bevat één van mijn eieren ook wel jouw Drakenrijder verleden en deelden jullie lief en leed samen al vóór en tijdens de aanleg van Moeder Aarde.

Atlantis had een negatief effect, waardoor hun geheime krachten niet langer aan de oppervlakte bewaard mochten blijven. Alle LeMUria Draken doken toen onder, waarna jij misschien ook één of meerdere Drakinnen Eieren onder je hoede hebt genomen, welke nu weer tot leven gebracht dienen te worden.

Wie weet was jij toentertijd ook een Drakenrijdster, dan zal je, als je naar een van mijn LeMUria Bollen, Eieren, Drakinnen kijkt in deze Webshop, mogelijk plots drakenenergie voelen. Wacht dan niet te lang om een gecodeerd LeMUria EI, BOL of DRAKIN onder je hoede te nemen, want alle drakenrijders worden door hun eigen Draak of Drakin vanuit de Moeder Bron van LeMUria momenteel benaderd om als maar verder te ontwaken. Er leeft namelijk een afspraak om jouw geheime Gouden LeMUria Drakin Code, die je al duizenden jaren met je meedraagt, nu te laten ontcijferen. Dit kan alleen gebeuren bij een daarvoor opgeleide LeMUria Healer, vanuit de Kwan Yin Moeder Tempels.

Je hebt om deze Code te bewaren, mogelijk ook heel wat inspanningen, pijn en leed over je heen gekregen door al je levens heen! Nu mag je wederom haar Hoedster en Berijdster worden om haar te beschermen, waardoor jij door haar in bescherming én Healing zal ontvangen in deze soms veranderende tijd van het opkomende Gouden Aquarius Tijdperk van LeMUria!

 

Extra informatie

Gewicht 57 g
Afmetingen 3 × 4 cm

Andere suggesties…