Jaspis Landschap – Schildpad – Draagster van Oeroude LeMUria Uluru Rock Elfjes Codes

33.00

Afmetingen: 5 x 3.5 x 3.5 cm (lxbrxh)

Chakra’s: 1, 2, 3 en 6 (3e oog)

Dit Schildpad is een echt Oerdier en was reeds met haar ziel in het Oude LeMUria & Atlantis aanwezig, als drager en bewaarder van heilige Uluru Coderingen in haar Moederschild! Zij ontmantelt al jouw tegenkrachten en helpt je om af te komen van een oude verslaving of alsmaar terugkomende binnendringende naargeestige aangelegenheden.

Dit schildpad is zowel een land- als waterdier. Zij is goed geaard, zowel van karakter als in de vorm van het contact met Moeder Aarde. Haar tred is altijd langzaam, of zij op het land is of in het water zwemt. Wie in haar ogen kijkt ziet een Wezen dat zich al heel lang op Moeder Aarde begeeft en wijsheid van generatie op generatie heeft doorgegeven en in zich draagt. Bij de LeMUrianen en Indianen is het schildpad heilig en komt voor in clans. Zij eren dit dier om alles wat zij is. Welke boodschap draagt zij in zich voor jou?

Innerlijke reizen naar heilige plaatsen en oude beschavingen door haar Verbondenheid met het bewustzijn van de Uluru Rock.

Landschapsjaspis helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie, maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan.

Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest.

Zij bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

TIP elders in deze webshop voor Lichtwerkers: Holy LeMUria Crystal Water Forest Elfen Aura Spray: 30 ml of 100 ml

Lees voor meer Spirituele Wijsheid van dit Schildpad linksonder deze pagina verder:

1 op voorraad

Beschrijving

In deze tijd waar alles alleen maar sneller moet gaan, is het makkelijk om de weg kwijt te raken. Jouw leven mag een rustig kabbelend beekje zijn dat onderweg van alles tegenkomt, maar daardoor niet van koers verandert. Op het moment dat er van alles in jouw beekje gedumpt wordt, komt er een stroomversnelling op gang of vindt er een splitsing of stagnatie plaats, die je zelf niet wenst. Hoe blijf je dan liefdevol vrolijk doorkabbelen?

Voor nog veel meer spirituele info klik HIER

Extra informatie

Gewicht 67 g
Afmetingen 5 × 3.5 × 3.5 cm