Koraal Fossiel Bol – Indische Oceaan

111.00

Gewicht:  437 gr  Afmeting: doorsnede 79 cm

Chakra’s: 1, 2, 4 en 5e

Deze prachtig zeldzame Oer LeMUria Koraal bol, zend rondom CHI – KI levensenergie uit, en beschermt de Hoeder van dit Koraal hierdoor extra krachtige tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Het Koraal van deze OerBol is in miljoenen jaren gevormd en heeft enorm veel kosmische energieën geabsorbeerd. Hierdoor een uitstekend krachtig Fossiel voor ieder die haar Spirituele wil ontplooien samen met Moeder Maria én jouw Innerlijke Goddelijke Moeder!

Alleen Kristallen, algen, schelpen, koraal en andere eencelligen waren in een beginstadium aangelegd via de diepere ritmes van Moeder Aarde.  Mooi diep helend LeMUria Fossiel, die gebruikt kan worden om jouw contacten met de LeMUria Drakinnen, Dolfijnen, Walvissen, Eenhoorns en Zeemeerminnen van weleer te verlevendigen – lees: herstellen.

1 op voorraad

Beschrijving

Voor meer info over het Schelpenbewustzijn vanuit het Uluru Rock Domein? Lees de artikelen Deel 1- 4 op dit Blog door op een PC of Tablet omlaag te scrollen aan de rechterkant naar de HOME pagina.

Jouw Draak zal je helpen je meer te gaan herinneren uit deze tijd dat LeMUria aangelegd werd en jullie samen op reis gingen langs de Sterrenstelsels om deze prachtige SchelpenWezens in te zaaien in Moeder Aarde in dit district rondom de Uluru Rock!

Extra informatie

Gewicht 299 g
Afmetingen 7.5 × 7.5 × 7.5 cm

Andere suggesties…