Opaal Groen EI – LeMUria Elfen Poort

111.00

Afmeting: 9,5 x 7 cm (hxbr)

Chakra’s:

Dit is werkelijk een magistraal Groen vol leven zittend Elfen Ei, barstensvol heilige coderingen voor de opbouw van het toekomstige Hogere ElfenRijk dat zich vanaf september 2020 langzaam aan het herstellen en uitkristalliseren is dankzij het weer Open mogen gaan van de LeMUria Poorten rondom heel Moeder Aarde.

Heb jij wel eens zo’n mooi glanzende Groene Opaal in je handen gehad? Nee, nou dan is dit jouw kans!

Groen Opaal staat beschreven als volgt op Happy Spirit:

Opaal is er voor de levensgenieters of hen die wel wat meer van het leven zouden willen genieten. De steen zorgt voor vrolijkheid, stemt optimistisch en vult haar eigenaar met levenslust. Daar stopt het echter niet. Deze altijd optimistisch gestemde steen haalt je uit het hoofd en naar het hart.

Ook spiritueel is Opaal een krachtige steen. Het zorgt dat negativiteit geen kans krijgt om aan te haken. De steen trekt positieve gebeurtenissen aan waardoor een leven in overvloed binnen handbereik ligt. Maar Opaal is meer dan een vrolijke noot, het zorgt dat hogere licht frequenties indalen in het lichaam. Het vergroot hiermee helderziendheid en andere paranormale vermogens. De steen geeft inzichten, vergroot de intuïtie en laat lucide dromen. Entiteiten naar het licht brengen? Opaal draait er de hand niet voor om. Het licht van deze steen is gelinkt aan Mercurius en Hermes. Houd de steen in je hand terwijl je verdwaalde entiteiten naar het licht brengt. Ook een krachtig instrument bij het helen van vorige levens.

Naast de krachten die iedere Opaal soort bezit kent deze groene variant een wel heel bijzondere werking; het laat contact leggen met deva’s en natuurwezens. Adem in de steen en je bewustzijn en 3e oog worden automatisch geopend. De steen geeft een zacht voedend schild waardoor natuurwezens zich veilig en beschermt voelen in het contact met ons. De mooiste meditaties en contacten zijn mogelijk met deze bijzondere edelsteen. De steen brengt rust, harmonie en liefde. Verder is het zo dat Groene Opaal ook enorm goed haar werk doet voor planten en simpelweg de gehele leefomgeving. Het nodigt goedaardige natuurwezens uit om zich in de omgeving op te houden. Planten groeien en bloeien in al hun pracht en het huis word een zachte, prettige omgeving.

TIP elders in deze webshop voor Lichtwerkers: Holy LeMUria Crystal Water Forest Elfen Aura Spray: 30 ml of 100 ml

Meer INFO lees je linksonder op deze webpagina

Uitverkocht

Beschrijving

Opaal is al sinds de Oudheid geliefd als edelsteen. De oudste vondst, in een grot in Kenia, is waarschijnlijk een sieraad van 4000 v.Chr. uit de mijnen van Ethiopië.

De eerste schriftelijke vermelding van opaal dateert van ca 500 v.Chr. Opaal werd gebruikt voor de vervaardiging van werktuigen, maar ook voor sieraden en siervoorwerpen.

melkopaal Opaal was al bekend bij de Babyloniërs, Assyriërs en de oude Grieken en Romeinen. De Romeinse schrijver-wetenschapper Plinius de Oudere (23-79 n.Chr) beschreef opaal in zijn lapidarium (boekwerk met beschrijving van edelstenen). Het ging hierbij hoogstwaarschijnlijk om edelopaal uit de afzettingen van Dunbík in Slowakije, die in die tijd al werden ontgonnen.

De Romeinen waren dol op opaal. Zij vonden het een magische steen. Opaal werd gebruikt tegen somberheid en melancholie, en was een genezer van oogklachten en gaf stralende ogen. Men geloofde dat de opaal kon waarschuwen voor ziekte en narigheid. Dat klopt ook, weten we nu. Door het hoge vochtgehalte reageert de opaal sterk op koorts; de steen wordt daar dof van.

De Spaanse veroveraars (conquistadores) uit de 16e eeuw namen allerlei edelstenen mee naar huis vanuit Zuid-Amerika, en daar waren prachtige opalen uit Peru bij.

Traditioneel gold opaal als gelukssteen, als een goed amulet tegen pech en ongeluk. Maar door een zeer populaire roman uit 1829 van Sir Walter Scott, Anne of Geierstein, or The Maiden of The Mist, kreeg de opaal in de 19e eeuw in Europa een slechte naam. Een van de personen uit dit boek, lady Hermione, draagt altijd een schitterende grote opaal in heur haar. Maar er rust een vloek op… Er valt wijwater op de opaal, de steen verliest al zijn kleur en Hermione bezwijmt. De volgende dag is zij met haar steen verdwenen, slechts een hoopje as blijft achter.
Kort na het verschijnen van deze roman daalde de verkoop van opaal dramatisch, en bleef enkele decennia laag.

Koningin Victoria van Engeland (1809-1901) was echter dol op opalen. Zij verzamelde een grote collectie, wat de populariteit van opaal weer deed toenemen. Maar in Rusland werd de opaal tot diep in de 20e eeuw gewantrouwd en gezien als belichaming van het boze oog.

fossiel van opaal In de tweede helft van de 19e eeuw werden in Australië zeer grote voorraden opaal gevonden. Tegenwoordig is Australiëë goed voor meer dan 90% van alle gedolven opaal.

In 1987 is in Coober Pedy, Zuid-Australië, een fossiel van een pliosaurus (soort zeereptiel) gevonden, waarvan het skelet geheel in opaal is veranderd. Het fossiel is zo ‘n 100 miljoen jaar oud en kreeg de naam Eric, naar een vis uit een sketch van de tv-serie Monty Python’s Flying Circus. Eric is te bewonderen in het National Museum in Sydney.

Bron: www.semoea.nl/edelstenen/opaal.html

Extra informatie

Gewicht 525 g
Afmetingen 9.5 × 7 cm

Andere suggesties…