Opaliet Draak – Mini

33.00

Chakra’s: allen

Wegen doorgaans rond de 20-30 gram,
Afmeting: 4x2x2 cm (lxbrxh)

Deze Opaliet Drakinnen zijn heel Helend, liefdevol, puur en zacht. Naast het bevorderen van rust, leggen ze dieper Gidsen en Zielscontact, maar halen ze meerdere je sociale contacten aan.

Hiervoor staan ze allen doorlopend op afstand in contact met de LeMUria Moeder SchelpenBron van al het leven, down-under het versteend Hout onder de Uluru Rock in Australië!
Ze helpen je in contact te komen met je Aboriginal leven, om van je angsten af te komen. Hierdoor zal je zelfverzekerder worden op vele terreinen van het dagelijkse leven.

Om jouw Bezielende Drakinnen Code in je Gouden hart te Heropenen en te Activeren, heb ik samen met de Goddelijke Moeder Kwan Yin en haar LeMUria Drakinnen, vanuit een LeMUria Moeder Bron Tempel, een bezielende MP3 opgenomen die jouw hart vanaf de Wedergeboorte Volle Maan op 7 mei 2020 zal bevrijden & verder zal openen. Deze MP3 is te bestellen door te klikken op: ‘OP WEG NAAR EENHEID’ DL 2, KWAN YIN LEMURIA HEALING MET HAAR DRAKINNEN CIRKEL,1 UUR.

9 op voorraad

Beschrijving

De Kracht van mijn Moeder Kwan Yin Drakinnen

  • De drakenkracht is herboren en samen met de kristalkracht geven zij de wereld weer draagkracht voor Vrede, Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn.
  • De draak kan het kristal onder speciale bescherming plaatsen van zijn kracht en macht.
  • Met hun oranje-geel-goud-rood gevleugelde vlammen bewaken en beschermen ze de mens die verbonden is met het Kristallicht en Hoeder is van Kristallen.
  • De draak kan met zijn speciale vuurkracht de ruimte rondom het kristal schoonhouden van ongewenste energie.

Drakenenergie is durven te gaan staan voor jezelf, jouw Vuur en Drakenkracht. Met ‘alles wie je Bent’ en waarvoor je op Moeder Aarde leeft.

Kortom: GELOVEN IN JEZELF, zonder twijfel of angst, vol vertrouwen en overgave, getransformeerd naar Lichtheid!

Extra informatie

Gewicht 20-30 g
Afmetingen 4 × 2 × 2 cm