Aanbieding!

Polychroom Jaspis 2 – LeMUria Draak & Elfjes EI – Geactiveerd door Merlijn/Merlina

33.00 30.00

Afmeting: Hoog 5.5 cm en dik 4.5 cm

Chakra: 1e

Dit Holy-stische Polychroom Jaspis Ei is absoluut een grenzeloos geopend én geactiveerd Draak & Elfjes Ei en zal zodra het op jouw adres bezorgd wordt, door Merlijn/Merlina met Regenboogenergie volledig geopend en geactiveerd zijn, waarna jij de Hoedster zal worden van een talRijk gezelschap LeMUriaanse Draakjes en Elfjes.

Zij zullen via jouw wezen, jouw waarheid, de kern of oorzaak van dingen aan het licht brengen d.m.v. ervaringen of emoties die naar boven komen. Deze magische binnenwereld zal op je inwerken als een Tovernaarsspiegel, zodat je kan ontdekken wat voor bijzondere Draken en Elfjes hoedster of rijdster jij was al ten tijde van LeMUria. Zij zal hiervoor uiteraard je mindere kwaliteiten onder de loep nemen om ze op een krachtige doortastende wijze om te buigen tot jouw waarachtige magische diamanten kern wordt geopenbaard met de Regenboogstralen vanuit de LeMUria Moeder Tempel van Kwan Yin!

De steensoort Polychroom Jaspis is eigenlijk een veelkleurige rhyoliet! Daarom geef ik hieronder de eigenschappen van zowel Jaspis als Rhyoliet aan:

 • Polychroom-jaspis helpt bij oorsuizen, epilepsie, anorexia nervosa, boulimia.
 • Helpt ook bij problemen met de spijsvertering. Versterkt maag, lever, milt.
 • Helpt bij blaas-, gal- en nierproblemen, zoals blaasontsteking.
 • Heelt angina pectoris.
 • Versterkt het immuunsysteem.
 • Polychroom jaspis is goed bij elektrosmog, verwijdert medicijnen en afvalstoffen na langdurige ziekte uit het lichaam.
 • Bevordert een regelmatige menstruatiecyclus.
 • Tegen aandoeningen van de huid, zoals uitslag en wratten.
 • Polychroom-jaspis helpt overzicht te krijgen, sterkt de geest en verdrijft negatieve gedachten.
 • Beschermt tegen stress.
 • Polychroom-jaspis brengt je in balans, maakt je vastberaden.
  Bron: www.semoea.nl

TIP: Ook een Kwan Yin Drakinnen schedel kan jou heel veel bescherming bieden. Hiervoor beveel ik onderstaande MP3 aan in deze webshop:

Voor meer info lees je linksonder op deze webpagina verder!

1 op voorraad

Beschrijving

Polychroom Jaspis Rhyoliet is een veelkleurige Rhyoliet.

Dit is een vulkanische steensoort en ontstaat als lava snel afkoelt en er voldoende kwarts in de lava zit. Rhyoliet is dan ook niet overal te vinden. Deze prachtige vulkanische steen komt voor in vele verschillende groene,gele en beige bronsachtige kleurentinten

Rhyoliet is sterk aardende en brengt je in evenwicht. Met name op emotioneel vlak helpt Rhyoliet om je emoties beheersbaar te maken en ondersteunt deze mooie steen je tijdens turbulente tijden. Als meditatiesteen is Rhyoliet zeer geschikt omdat de steen je stevig verankert met moeder aarde maar vooral ook helemaal neerzet in het hier en nu. Rhyoliet is een steen die positief maakt en je helpt om stappen in je leven te zetten. Het is een steen die je je patronen laat zien en helpt met het herkennen van de patronen die je niet meer dienen. Door Rhyoliet kun je meer zelfvertrouwen ervaren en sta je sterker in je schoenen om te handelen.

Op lichamelijk gebied versterkt Rhyoliet het immuunsysteem en helpt de steen dan ook goed bij een griepje of een verkoudheid. Rhyoliet heeft een vitaliserende werking en helpt wanneer je je uitgeput of vermoeid voelt. Rhyoliet grijpt in op vele lichamelijke processen en helpt bijvoorbeeld om de spijsvertering rustig te krijgen en bevordert de steen de opname van mineralen en de B vitamines. Ook de hormoonhuishouding heeft baat bij Rhyoliet. Deze mooie steen helpt bij vele stofwisselingsproblemen en klachten die hier mee samenhangen zoals menstruatieklachten, overgangsklachten en diabetes. Ook helpt Rhyoliet met het soepel houden van de vaatwanden.

Wanneer je gehoorklachten hebt zoals oorsuizingen en oorpiepen dan kan Rhyoliet verlichting geven.

Dit LeMUria  / Drakinnen EI is verbonden met meerdere helende en beschermende Moeder Drakinnen en/of Schildpadden.  Zij zullen je beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Ook zullen zij je onder hun Hoede nemen tijdens je spirituele ontwikkelingsweg.

In haar liggen de Oer Moeder LeMUria coderingen opgeslagen van vóór de Ondergang van ons  aller LeMUria.  Misschien bevat één van mijn eieren ook wel jouw Drakenrijder verleden en deelden jullie lief en leed samen al vóór en tijdens de aanleg van Moeder Aarde.

Atlantis had een negatief effect, waardoor hun geheime krachten niet langer aan de oppervlakte bewaard mochten blijven. Alle LeMUria Draken doken toen onder, waarna jij misschien ook één of meerdere Drakinnen Eieren onder je hoede hebt genomen, welke nu weer tot leven gebracht dienen te worden.

Wie weet was jij toentertijd ook een Drakenrijdster, dan zal je, als je naar een van mijn LeMUria Bollen, Eieren, Drakinnen kijkt in deze Webshop, mogelijk plots drakenenergie voelen. Wacht dan niet te lang om een gecodeerd LeMUria EI, BOL of DRAKIN onder je hoede te nemen, want alle drakenrijders worden door hun eigen Draak of Drakin vanuit de Moeder Bron van LeMUria momenteel benaderd om als maar verder te ontwaken. Er leeft namelijk een afspraak om jouw geheime Gouden LeMUria Drakin Code, die je al duizenden jaren met je meedraagt, nu te laten ontcijferen. Dit kan alleen gebeuren bij een daarvoor opgeleide LeMUria Healer, vanuit de Kwan Yin Moeder Tempels.

Je hebt om deze Code te bewaren, mogelijk ook heel wat inspanningen, pijn en leed over je heen gekregen door al je levens heen! Nu mag je wederom haar Hoedster en Berijdster worden om haar te beschermen, waardoor jij door haar in bescherming én Healing zal ontvangen in deze soms veranderende tijd van het opkomende Gouden Aquarius Tijdperk van LeMUria! 

Extra informatie

Gewicht 164 g
Afmetingen 4.5 × 5.5 cm