Rhyoliet of Ryoliet – Schildpad – Draagster van Oeroude LeMUria Uluru Rock Elfjes Codes

33.00

Afmetingen: 5 x 3.5 x 3.5 cm (lxbrxh)

Chakra’s: 6e, 7e, 8e

Dit Schildpad is een echt Oerdier en was reeds met haar ziel in het Oude LeMUria & Atlantis aanwezig, als drager en bewaarder van heilige Uluru Coderingen in haar Moederschild! Zij ontmantelt al jouw tegenkrachten en helpt je om af te komen van een oude verslaving of alsmaar terugkomende binnendringende naargeestige aangelegenheden.

Dit schildpad is zowel een land- als waterdier. Zij is goed geaard, zowel van karakter als in de vorm van het contact met Moeder Aarde. Haar tred is altijd langzaam, of zij op het land is of in het water zwemt. Wie in haar ogen kijkt ziet een Wezen dat zich al heel lang op Moeder Aarde begeeft en wijsheid van generatie op generatie heeft doorgegeven en in zich draagt. Bij de LeMUrianen en Indianen is het schildpad heilig en komt voor in clans. Zij eren dit dier om alles wat zij is. Welke boodschap draagt zij in zich voor jou?

Rhyoliet is een vulkanische steensoort en ontstaat als lava snel afkoelt en er voldoende kwarts in de lava zit. Rhyoliet is dan ook niet overal te vinden. Deze prachtige vulkanische steen komt voor in vele verschillende groene,gele en beige bronsachtige kleurentinten

Rhyoliet is sterk aardende en brengt je in evenwicht. Met name op emotioneel vlak helpt Rhyoliet om je emoties beheersbaar te maken en ondersteunt deze mooie steen je tijdens turbulente tijden. Als meditatiesteen is Rhyoliet zeer geschikt omdat de steen je stevig verankert met moeder aarde maar vooral ook helemaal neerzet in het hier en nu. Rhyoliet is een steen die positief maakt en je helpt om stappen in je leven te zetten. Het is een steen die je je patronen laat zien en helpt met het herkennen van de patronen die je niet meer dienen. Door Rhyoliet kun je meer zelfvertrouwen ervaren en sta je sterker in je schoenen om te handelen.

Op lichamelijk gebied versterkt Rhyoliet het immuunsysteem en helpt de steen dan ook goed bij een griepje of een verkoudheid. Rhyoliet heeft een vitaliserende werking en helpt wanneer je je uitgeput of vermoeid voelt. Rhyoliet grijpt in op vele lichamelijke processen en helpt bijvoorbeeld om de spijsvertering rustig te krijgen en bevordert de steen de opname van mineralen en de B vitamines. Ook de hormoonhuishouding heeft baat bij Rhyoliet. Deze mooie steen helpt bij vele stofwisselingsproblemen en klachten die hier mee samenhangen zoals menstruatieklachten, overgangsklachten en diabetes. Ook helpt Rhyoliet met het soepel houden van de vaatwanden.

Wanneer je gehoorklachten hebt zoals oorsuizingen en oorpiepen dan kan Rhyoliet verlichting geven.

TIP elders in deze webshop voor Lichtwerkers: Holy LeMUria Crystal Water Forest Elfen Aura Spray: 30 ml of 100 ml

Lees voor meer Spirituele Wijsheid van dit Schildpad linksonder deze pagina verder:

1 op voorraad

Beschrijving

In deze tijd waar alles alleen maar sneller moet gaan, is het makkelijk om de weg kwijt te raken. Jouw leven mag een rustig kabbelend beekje zijn dat onderweg van alles tegenkomt, maar daardoor niet van koers verandert. Op het moment dat er van alles in jouw beekje gedumpt wordt, komt er een stroomversnelling op gang of vindt er een splitsing of stagnatie plaats, die je zelf niet wenst. Hoe blijf je dan liefdevol vrolijk doorkabbelen?

Voor nog veel meer spirituele info klik HIER

Extra informatie

Gewicht 67 g
Afmetingen 5 × 3.5 × 3.5 cm