Septarie – Drakensteen Schijf 1 incl standaard (Utah V.S.)

111.00

Afmeting ongeveer 18 x 16 cm, dikte +/- 1 cm

Chakra: 1e en 3e

Bevordert opname van LeMUria Tonen bij Kwantum Afstandshealing!

Septarie wordt ook wel drakensteen of schildpaddensteen genoemd en helpt om een groepsgevoel tot stand te brengen, helpt healers, zeer rustgevend,  schenkt geluk, vreugde, vervult wensen, geeft vrolijkheid en plezier.

Zij maakt het kind in je los.
Helpt bij vergeetachtigheid, is beschermend, helpt tegen kanker (leg het op de pijnplek), anti depressie steen, tegen hoofdpijn, reuma, jicht, darm en huidziektes.

Septarie valt meteen op door zijn ongewone uiterlijk. De combinatie van Calciet, Aragoniet en Chalcedoon zorgt voor een even prachtig uiterlijk als krachtige eigenschappen. De steen is uitermate geschikt om groepen te verbinden, een slimme hulp voor healers, verwezenlijkt ideeën en harmoniseert emoties, intellect en de hogere zelf. Zoals eerder genoemd is de steen een uitermate geschikte steen voor groepen.

Het kristal voedt zijn drager met levensenergie en zorgt voor een rustige wereldse blik. Healers kunnen in meditatie vragen om de oorzaken van ongemak. De edelsteen focust helende vibraties binnen bijvoorbeeld trommelende en zingende kringen. Sjamanen zullen verheugd opkijken. Bovendien is zij te gebruiken als versterker van de samenhang in spirituele groepen en helpt bij herprogrammering zoals N.L.P.

Niet enkel spirituele groepen hebben baat bij de verbindende werking van deze weldoener; een reorganisatie in een bedrijf kan bijvoorbeeld zeer geholpen zijn met de steen.

1 op voorraad

Beschrijving

 

Extra informatie

Gewicht 649 g
Afmetingen 18 × 16 cm

Andere suggesties…