Unakiet – Mini Schildpad – Draagster van Oeroude LeMUria Uluru Rock Codes

9.00

Afmetingen: 3.5 x 2.2 x 1 cm (lxbrxh)

Chakra’s: 6e, 7e, 8e

Een Elfjesachtige MoederBron Triling heeft dit unieke Oerwijze LeMUria Schildpadje

Dit Schildpad is een echt Oerdier en was reeds met haar ziel in het Oude LeMUria & Atlantis aanwezig, als drager en bewaarder van heilige Uluru Coderingen in haar Moederschild! Zij ontmantelt al jouw tegenkrachten en helpt je om af te komen van een oude verslaving of alsmaar terugkomende binnendringende naargeestige aangelegenheden.

Dit schildpad is zowel een land- als waterdier. Zij is goed geaard, zowel van karakter als in de vorm van het contact met Moeder Aarde. Haar tred is altijd langzaam, of zij op het land is of in het water zwemt. Wie in haar ogen kijkt ziet een Wezen dat zich al heel lang op Moeder Aarde begeeft en wijsheid van generatie op generatie heeft doorgegeven en in zich draagt. Bij de LeMUrianen en Indianen is het schildpad heilig en komt voor in clans. Zij eren dit dier om alles wat zij is. Welke boodschap draagt zij in zich voor jou?

Unakiet is een van de meest liefdevolle LeMUria edelsteensoorten. Ze maakt je vrolijker, zelfs als jij je overspoeld voelt door emoties.

Ze zullen je volledig hullen in de liefdevolle Nevelen van Avalon om weer op krachten te komen en je op te monteren.

Aarding | bescherming | genezing | herstel & bemoediging

Unakiet werkt aardend, kalmerend en geeft talloze inzichten in de oorzaak van problemen en blokkades uit dit leven of vorig levens, zodat beperkend gedrag- en denkpatronen doorbroken zullen gaan worden en groei van Bewustzijn toeneemt.

Ook harmoniseert Unakiet elektromagnetische straling om je heen, als je bij een apparaat of andere stralingsbron staat. Fysiek stimuleert zij jouw zelfgenezend vermogen, waardoor zij een krachtig lichamelijk herstel stimuleert tijdens of na een ziekte.

Daarnaast heeft dit groen roodbruine Unakiet een positieve invloed op jouw geslachtsorganen, bevordert gewichtstoename mits dit wenselijk is en stimuleert de haargroei. Ben je zwanger? Dan is deze mineraalsoort bij uitstek een bevorderaar van de groei van de foetus en heeft het dus een positieve invloed op de zwangerschap.

TIP elders in deze webshop voor Lichtwerkers: Holy LeMUria Crystal Water Forest Elfen Aura Spray: 30 ml of 100 ml

Lees voor meer Spirituele Wijsheid van dit Schildpad linksonder deze pagina verder:

2 op voorraad

Beschrijving

In deze tijd waar alles alleen maar sneller moet gaan, is het makkelijk om de weg kwijt te raken. Jouw leven mag een rustig kabbelend beekje zijn dat onderweg van alles tegenkomt, maar daardoor niet van koers verandert. Op het moment dat er van alles in jouw beekje gedumpt wordt, komt er een stroomversnelling op gang of vindt er een splitsing of stagnatie plaats, die je zelf niet wenst. Hoe blijf je dan liefdevol vrolijk doorkabbelen?

Voor nog veel meer spirituele info klik HIER

Extra informatie

Gewicht 11 g
Afmetingen 3.5 × 2.2 × 1 cm