Zoïsiet met Robijn Kwan Yin Drakin 2

188.00

Afmeting: 7x4x4 cm (lxbrxh)

 Chakra’s: Allen, maar vooral helend voor 1e, 2e en 3e 

Werk bijzonder helend in op het Hart – Bloedsomloop – Immuunsysteem – Beschermt je tegen erfelijke belastingen – Goed voor Huid –

Eigenschappen: De groene zoïsiet en de paarsrode robijn zijn de 2 basis elementen van deze schitterende gevoelige Moeder Drakin. Met daar doorheen lopend een paar  zwarte vlekken van pargasiet. Zij zal zich voornamelijk eerst gaan verbinden met je Hartchakra, waarna ze een vaste ‘bodem’ zal gaan leggen, lees basis.  Van uit het 1e en 4e chakra zal ze verder gaan bouwen aan de uitlijning van de overige chakra’s. Samen met de Moedergodinnen Maria & Kwan Yin zal deze LeMUriaanse drakin vanuit het Uluru Rock Domein ook Moeder Aarde van haar vrolijke DrakenTonen gaan voorzien, want zij is een medeschepper van het vernieuwde LeMUriaanse Dolfijnen- en Drakengrid. Jij opent je hart niet voor niets samen met haar, want jullie kennen elkaar nog uit vervlogen tijden, toen LeMUria nog in aanleg was en de Goden & Godinnen als Hoge Priesteressen nog samenwerkten tussen de verschillende Tempelgebieden.

Zoïsiet geeft mensen die erg afhankelijk van anderen zijn, kracht en energie om zich los te rukken en zich op eigen gelegenheid te ontwikkelen. Daarnaast helpt deze Zoïsiet Drakin je zelfstandig te worden, en je op je eigen benen te leren staan en je zielendoel te leven.

1 op voorraad

Beschrijving

De Kracht van mijn Moeder Kwan Yin Drakinnen

  • De drakenkracht is herboren en samen met de kristalkracht geven zij de wereld weer draagkracht voor Vrede, Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn.
  • De draak kan het kristal onder speciale bescherming plaatsen van zijn kracht en macht.
  • Met hun oranje-geel-goud-rood gevleugelde vlammen bewaken en beschermen ze de mens die verbonden is met het Kristallicht en Hoeder is van Kristallen.
  • De draak kan met zijn speciale vuurkracht de ruimte rondom het kristal schoonhouden van ongewenste energie.

Drakenenergie is durven te gaan staan voor jezelf, jouw Vuur en Drakenkracht. Met ‘alles wie je Bent’ en waarvoor je op Moeder Aarde leeft.

Kortom: GELOVEN IN JEZELF, zonder twijfel of angst, vol vertrouwen en overgave, getransformeerd naar Lichtheid!

Extra informatie

Gewicht 137 g
Afmetingen 7 × 4 × 4 cm

Andere suggesties…