Calciet Goud Oranje – Kwan Yin Drakin EI

33.00

Dit Kwan Yin Moederdrakinnen Ei is verbonden met een Helend wonder Drakin.  Zij zal angst en depressiviteit weten om te buigen naar positief denken. In haar liggen de Oer Moeder LeMUria coderingen opgeslagen van vóór de Ondergang van ons  aller LeMUria.  Misschien bevat één van mijn eieren ook wel jouw Draken verleden van ruim Honderduizend jaar geleden! Het Oude Atlantis had hiermee niets van doen, waardoor deze geheimen niet langer aan de oppervlakte bewaard mochten blijven. Alle Draken doken toen onder was in de baarmoeder van een Oud LeMUriaan! Wie weet was jij toentertijd al een Drakenrijdster, dan zal je, als je naar een van mijn LeMUria Eieren of Drakinnen kijkt in deze Webshop, mogelijk plots de energie van een heuse Drakin om je heen kunnen waarnemen. Wacht dan niet te lang om een gecodeerd Kwan Yin LeMUria EI, BOL of DRAKIN aan te schaffen, want alle drakenrijdsters uit de tijd van vóór de ondergang van LeMUria, zijn langzaam toe om te Ontwaken en worden Opgeroepen door haar Vruchtbeginsel, die zich ergens diep in jouw Baarmoeder bevindt. Jij hebt dan een Gouden LeMUria Drakin Code in het geheim al duizenden jaren mee gedragen. Je hebt hiervoor heel wat pijn en leed overwonnen! Nu mag je wederom haar Hoedster en Berijdster worden!
Ze komt namelijke graag, nu LeMUria alsmaar door ons allen heen Herboren wordt, uit jouw schuilplaats te voorschijn om in LeMUria weer geboren te worden en jouw te helpen én te beschermen in deze soms bar en boze tijd voor een Oud LeMUriaan!

Beschrijving

Chakra’s: 2e, 3e, 6e

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.Oranje calciet werkt reinigend en vitaliserend. Het herstelt de geestelijke balans en werkt stemmingsverbeteraar. Dit heeft een positief effect op angst en neerslachtigheid. Fysiek heeft de steen een positieve werking op de voortplantingsorganen, darmen (bijvoorbeeld ziekte van Crohn en obstipatie) en galblaas. Tijdens de zwangerschap kan oranje calciet de ontwikkeling van de foetus ondersteunen en ochtendmisselijkheid verminderen.Geel calciet stimuleert wilskracht en geeft energie.

Extra informatie

Gewicht 120 g
Afmetingen 5 × 5 × 6 cm

Andere suggesties…