Drakensteen Kwan Yin Drakin 4 XL

233.00

Afmeting: 12.5x6x8 cm (lxbrxh)

Chakra’s: Allen, maar vooral het 1e om je beter te gronden

Deze Drakensteen draagt de helende krachten en wijsheid in zich van de drakenwereld en activeert deze als een Medical Medium! Iedere Healer zou een LeMUriaanse Drakensteen Drakin in haar Healingruimte ‘moeten’ hebben staan om haar te beschermen én bij te staan!

Naast een Heilige Bron in het Andesgebergte heeft deze Drakensteen zich verbonden met een nauwe ingang. Hier gaat zij naar binnen en helpt ze de Hoeder van deze Drakensteen schedel het 3e oog verder te openen en straalt ze jou in, als potentiële kopen, met een hogere LeMUriaanse trillingswaarde. Ze zal je stimuleren bij het ontwikkelen van je telepathische vermogens en laat hierdoor Boodschappen van uit andere werelden gemakkelijker binnenkomen………

Voor meer info van deze geweldige Drakin: zie linksonder de foto

1 op voorraad

Beschrijving

Eigenschappen: Naast een Heilige Bron in het Andesgebergte heeft deze Drakensteen zich verbonden met een nauwe ingang. Hier gaat zij naar binnen en helpt ze de Hoeder van deze Drakensteen schedel het 3e oog verder te openen en straalt ze jou in, als potentiële kopen, met een hogere LeMUriaanse trillingswaarde.

Ze zal je stimuleren bij het ontwikkelen van je telepathische vermogens en laat hierdoor Boodschappen van uit andere werelden gemakkelijker binnenkomen.

Ze geeft je telkens weer Healing, waarvan de pijnen boven komen uit de vóór LeMUriaanse Tijd, maar natuurlijk ook om de ondergang van LeMUria beter te leren verwerken, zoals bij het genezen van trauma’s rondom seksueel misbruik, seksuele stoornissen, agressie, hartenpijnen en de naoorlogse ziekte ADHD.

Ik stel me graag even verder voor, want ik hou er niet zo van om in de anonimiteit te moeten leven. Ik ben onbaatzuchtig in het weggeven van Liefde en daarom zo goed in staat mijn LeMUriaanse voorgeslacht van Broeders en Zusters te helpen zich te ontdoen van angsten, wraakgevoelens, gebrek aan vertrouwen, maar ook om dienend te kunnen zijn in de Bovenaardse wereld, waar nog zoveel onvrede leeft binnen de mens. Kijk me maar eens strak aan zonder te knipperen, dan zal je bemerken dat ik meteen aandacht voor je zal krijgen en zal proberen je aandacht te trekken.

In het algemeen staat Drakensteen bekend als een wonderbaarlijke helende steensoort ten bate van: Vruchtbaarheid, balanceren van de meridianen, onvruchtbaarheid, verzachting van de huid, zweren, tumoren, uitdroging, herstel na kanker, versterkt alle lichamen en werkt rustgevend in op het zenuwstelsel. Tevens Dragonsteen of Bastiet genoemd, een combinatie van Epidoot, Amygdale en Piedmontiet.

 

Extra informatie

Gewicht 444 g
Afmetingen 12.5 × 6 × 8 cm