Jade – Kwan Yin Drakin Yoni EI

22.00

Dit Kwan Yin Moederdrakinnen Ei is verbonden met een verwarmende ontspanning brengende Drakin. In haar liggen de Oer Moeder LeMUria coderingen opgeslagen van vóór de Ondergang van ons  aller LeMUria.  Misschien bevat één van mijn eieren ook wel jouw Draken verleden van ruim Honderduizend jaar geleden! Het Oude Atlantis had hiermee niets van doen, waardoor deze geheimen niet langer aan de oppervlakte bewaard mochten blijven. Alle Draken doken toen onder was in de baarmoeder van een Oud LeMUriaan! Wie weet was jij toentertijd al een Drakenrijdster, dan zal je, als je naar een van mijn LeMUria Eieren of Drakinnen kijkt in deze Webshop, mogelijk plots de energie van een heuse Drakin om je heen kunnen waarnemen. Wacht dan niet te lang om een gecodeerd Kwan Yin LeMUria EI, BOL of DRAKIN aan te schaffen, want alle drakenrijdsters uit de tijd van vóór de ondergang van LeMUria, zijn langzaam toe om te Ontwaken en worden Opgeroepen door haar Vruchtbeginsel, die zich ergens diep in jouw Baarmoeder bevindt. Jij hebt dan een Gouden LeMUria Drakin Code in het geheim al duizenden jaren mee gedragen. Je hebt hiervoor heel wat pijn en leed overwonnen! Nu mag je wederom haar Hoedster en Berijdster worden!
Ze komt namelijke graag, nu LeMUria alsmaar door ons allen heen Herboren wordt, uit jouw schuilplaats te voorschijn om in LeMUria weer geboren te worden en jouw te helpen én te beschermen in deze soms bar en boze tijd voor een Oud LeMUriaan!

1 op voorraad

Beschrijving

Chakra: 4e (hart)

Groene Jade brengt de Drakenhoedster voorspoed.

Jade zuivert en beschermt (met name tegen lichamelijk letsel), zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. Zij bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Groene Jade werkt in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Het is een goede steen om bij je te dragen tijdens een reis of vakantie voor wat extra bescherming. Fysiek brengt Jade het lichaam in balans en verwijdert gifstoffen. Zij heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen.

Extra informatie

Gewicht 58 g
Afmetingen 3 × 3 × 4 cm