Polychroom Jaspis Kwan Yin Drakin XL

255.00

Deze machtige Moeder LeMUria Drakin is een reusachtige beschermer. Zij helpt je bij klachten in en rondom het huis veroorzaakt door elektrosmog. Het is ook een zuiverende steen en verwijdert afvalstoffen uit het lichaam, maar met name ook uit je leef- of werkomgeving doordat ze een LeMUriaans Veld om alles heen opbouwt dus ook om je huis.
Vergeet niet dat al mijn LeMUriaanse Drakinnen, hele actieve (HUIS)REINIGERS ZIJN en daarom zelfs al vanuit deze webshop vandaan reeds actief kunnen worden. Voel maar of ze jouw huis al instraalt terwijl je dit leest!

1 op voorraad

Beschrijving

Chakra’s: Allen, maar vooral de 1e chakra!

Polychroom Jaspis is meestal een bonte verzameling kleuren.

Polychroom Jaspis is ook een sterk aardende, verzorgende en rustgevende steen. Ze brengt je weer helemaal terug bij jezelf.
Het is een aardende steen tegen stress en brengt je weer in balans, door negatieve gedachten te laten verdwijnen en je wilskrachtiger te maken.

Eigenschappen: Deze machtige Drakin is een reusachtige beschermer. Zij helpt je bij klachten in en rondom het huis veroorzaakt door elektrosmog.
Het is ook een zuiverende steen en verwijdert afvalstoffen uit het lichaam, maar met name ook uit je leef- of werkomgeving doordat ze een LeMUriaans Veld om alles heen opbouwt dus ook om je huis.

Vergeet niet dat al mijn LeMUriaanse Drakinnen, hele actieve (HUIS)REINIGERS ZIJN en daarom zelfs al vanuit deze webshop vandaan reeds actief kunnen worden. Voel maar of ze jouw huis al instraalt terwijl je dit leest!

Ook helpt ze bij allerlei (chronische) ziekten, zoals kankerpatiënten en bij allerlei andere psychische, maar ook allergische huid aandoeingen, doordat ze met haar kracht het immuunsysteem weer krachtiger kan maken. Het is daarnaast een fijne Drakin bij problemen met de spijsvertering , want ze versterkt de maag, milt en lever.

Het is ook een steen die oude trauma’s verzacht en heelt. Polychroom Jaspis leert je voelen en weer vanuit je hart handelen.

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Polychroom Jaspis is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts. 

 

 

Extra informatie

Gewicht 647 g
Afmetingen 12 × 6.5 × 6.3 cm