Rozenkwarts – Kwan Yin Drakin EI

33.00

Dit Kwan Yin Moederdrakinnen Ei is verbonden met een HART verwarmende Drakin.  Zij zal jou niet anders dan met liefde willen omhullen. In haar liggen de Oer Moeder LeMUria coderingen opgeslagen van vóór de Ondergang van ons  aller LeMUria.  Misschien bevat één van mijn eieren ook wel jouw Draken verleden van ruim Honderduizend jaar geleden! Het Oude Atlantis had hiermee niets van doen, waardoor deze geheimen niet langer aan de oppervlakte bewaard mochten blijven. Alle Draken doken toen onder was in de baarmoeder van een Oud LeMUriaan! Wie weet was jij toentertijd al een Drakenrijdster, dan zal je, als je naar een van mijn LeMUria Eieren of Drakinnen kijkt in deze Webshop, mogelijk plots de energie van een heuse Drakin om je heen kunnen waarnemen. Wacht dan niet te lang om een gecodeerd Kwan Yin LeMUria EI, BOL of DRAKIN aan te schaffen, want alle drakenrijdsters uit de tijd van vóór de ondergang van LeMUria, zijn langzaam toe om te Ontwaken en worden Opgeroepen door haar Vruchtbeginsel, die zich ergens diep in jouw Baarmoeder bevindt. Jij hebt dan een Gouden LeMUria Drakin Code in het geheim al duizenden jaren mee gedragen. Je hebt hiervoor heel wat pijn en leed overwonnen! Nu mag je wederom haar Hoedster en Berijdster worden!
Ze komt namelijke graag, nu LeMUria alsmaar door ons allen heen Herboren wordt, uit jouw schuilplaats te voorschijn om in LeMUria weer geboren te worden en jouw te helpen én te beschermen in deze soms bar en boze tijd voor een Oud LeMUriaan!

Beschrijving

Chakra: 4e (hart)

Rozenkwarts kan universele liefde verankeren en gronden in de harten van ons mensen. Ook fijn om tijdens een meditatief moment een rozenkwarts te hebben of om naast je bed in je slaapkamer te plaatsen, waar zij de atmosfeer zal doordrenken met liefdesenergie.

Extra informatie

Gewicht 120 g
Afmetingen 4 × 4 × 5 cm

Andere suggesties…