Septari – Kwan Yin Drakin BOL 5

33.00

Chakra: 1e en 3e

Wordt ook wel DRAKENSTEEN of SCHILDPADDENSTEEN genoemd.

Septari wordt ook wel drakensteen of schildpaddensteen genoemd en helpt om een groepsgevoel tot stand te brengen, helpt healers, zeer rustgevend,  schenkt geluk, vreugde, vervult wensen, geeft vrolijkheid en plezier.

Het maakt het kind in je los. Helpt bij vergeetachtigheid, is beschermend, helpt tegen kanker (leg het op de pijnplek), anti depressie steen, tegen hoofdpijn, reuma, jicht, darm en huidziektes.

Uitverkocht

Beschrijving

Deze Kwan Yin LeMUria BOL, verbonden met meerdere helende en beschermende Moeder Drakinnen.  Zij je beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Ook zullen zij je onder hun Hoede nemen tijdens je spirituele ontwikkelingsweg. In haar liggen de Oer Moeder LeMUria coderingen opgeslagen van vóór de Ondergang van ons  aller LeMUria.  Misschien bevat één van mijn eieren ook wel jouw Draken verleden van ruim Honderduizend jaar geleden! Het Oude Atlantis had hiermee niets van doen, waardoor deze geheimen niet langer aan de oppervlakte bewaard mochten blijven. Alle Draken doken toen onder was in de baarmoeder van een Oud LeMUriaan! Wie weet was jij toentertijd al een Drakenrijdster, dan zal je, als je naar een van mijn LeMUria Eieren of Drakinnen kijkt in deze Webshop, mogelijk plots de energie van een heuse Drakin om je heen kunnen waarnemen. Wacht dan niet te lang om een gecodeerd Kwan Yin LeMUria EI, BOL of DRAKIN aan te schaffen, want alle drakenrijdsters uit de tijd van vóór de ondergang van LeMUria, zijn langzaam toe om te Ontwaken en worden Opgeroepen door haar Vruchtbeginsel, die zich ergens diep in jouw Baarmoeder bevindt. Jij hebt dan een Gouden LeMUria Drakin Code in het geheim al duizenden jaren mee gedragen. Je hebt hiervoor heel wat pijn en leed overwonnen! Nu mag je wederom haar Hoedster en Berijdster worden!
Ze komt namelijke graag, nu LeMUria alsmaar door ons allen heen Herboren wordt, uit jouw schuilplaats te voorschijn om in LeMUria weer geboren te worden en jouw te helpen én te beschermen in deze soms heftige tijd voor een Oud LeMUriaan!

Helende werking van Bollen

Door het plaatsen van een geactiveerde bol in een ruimte schep
je een rustige atmosfeer door haar stralende vrouwelijke
goddelijkheid.
De cirkels van energie die vanuit haar kern vrijkomen gaan in een
steeds grotere reikwijdte om zich heen in jouw ruimte uitstralen.
Ze vullen de ruimte met kracht, liefde en bieden bescherming.
De Hoeder van de specifieke steensoort zorgt er voor dat de
energie zich in de ruimte zodanig manifesteert dat het voedend
inwerkt op alle aanwezigen.
Het haalt jou ook veilig uit je kern en stimuleert je “groter” te
worden, om aanwezig te durven zijn, om jouw energie in een
steeds groter wordende beweging de wereld in te helpen zenden.
Vanuit jouw stralende hartenkern, helder en oplichtend.

Extra informatie

Gewicht 202 g
Afmetingen 5 × 5 × 5 cm

Andere suggesties…