Agaat Chloriet & Golden Healer LeMUrian – Kwan Yin Drakin

266.00

Gewicht: 500 gr  Afmeting: 12.5×6.2×6.5 cm (lxbrxh)

Chakra’s: 1e, 2e en 3e……eigenlijk de hele chakralijn!

Deze Goddelijke ‘Golden Healer Lemurian’ Drakin is ontzettend krachtig en haar innerlijke Bron is continue op het allerhoogste niveau waakzaam en allert! Het aanwezige ijzer versterkt het bergkristal terwijl de oude energieën uit jouw Uluru Rock LeMUria Domein een verbinding maakt met de LeMUria MoederBron aldaar. Het geeft de steen zijn enorme levenskracht en wijsheid. De toevoeging ‘LeMUrian’ geeft al aan dat het hier gaat om een extra krachtige Golden Healer Drakin afgestemd op de Gouden Tempels van onze Moedergodin Kwan Yin.

Deze krachtige Heler Oer Moeder Drakin verhoogt de energetische trilling van de Hoeder tot aan het niveau van de MoederBon in LeMUria. Deze kwarts drakinnenskull werkt Multi-dimensionaal met de Healingkracht uit het totale Omniversum. Haar Christus – Christina bewustzijn heelt het DNA.

Deze Hathor Kwan Yin Drakin heeft daarom dit Meester kristal uitgekozen. Zij brengt voor de Hoeder spirituele overvloed, balans, zuivert de chakra’s en verruimt jouw bewustzijn.

Agaat is een heerlijke steen die je leert om weer met kinderogen naar de wereld te kijken en deze te zien als een groot speelveld vol met mogelijkheden. Zij laat je met een verlicht hart de wereld ervaren en vol vreugde en plezier het Leven leven. Ook brengt zij balans en beweging in vastzittende energie en blokkades.

Chloriet
Chloriet maakt gezonder, beschermt huis en haar bewoners tegen straling maar heeft een nog veel sterkere eigenschap. Het is een van de meest sterke fysieke genezers onder de stenen. De steen helpt bij het behouden of verkrijgen van een gezond fysiek en spiritueel lichaam waarover verderop in dit stukje meer.

Chloriet vergroot het contact met deva’s, elven, elementalen en andere natuurwezens. In combinatie met bergkristal versterken ze elkaar.

Golden Healer
Golden Healer is samengesteld uit Bergkristal met enkele rood oranje Hematiet insluitsels. Het staat er om bekend dat met name het 2e chakra geactiveerd wordt, maar werkt ook balancerend, geeft moed en vitaliteit waardoor men tot actie over zult gaan en het zelfvertrouwen vergroot wordt. Werkt bijzonder positief op het zenuwstelsel, de bloedvaten, krampen in benen,  vermindert seksualiteits- en slaapproblemen.

1 op voorraad

Beschrijving

De Kracht van mijn Moeder Kwan Yin Drakinnen

  • De drakenkracht is herboren en samen met de kristalkracht geven zij de wereld weer draagkracht voor Vrede, Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn.
  • De draak kan het kristal onder speciale bescherming plaatsen van zijn kracht en macht.
  • Met hun oranje-geel-goud-rood gevleugelde vlammen bewaken en beschermen ze de mens die verbonden is met het Kristallicht en Hoeder is van Kristallen.
  • De draak kan met zijn speciale vuurkracht de ruimte rondom het kristal schoonhouden van ongewenste energie.

Drakenenergie is durven te gaan staan voor jezelf, jouw Vuur en Drakenkracht. Met ‘alles wie je Bent’ en waarvoor je op Moeder Aarde leeft.

Kortom: GELOVEN IN JEZELF, zonder twijfel of angst, vol vertrouwen en overgave, getransformeerd naar Lichtheid!

Extra informatie

Gewicht 500 g
Afmetingen 12.5 × 6.2 × 6.5 cm

Andere suggesties…