LeMUria Eenhoorn: Goudkleurig, Seleniet + Merliniet in beschermend kunsthars (Zon & Maan)

99.00

Afmetingen: 12,5 x 4 x 10 cm  

Chakra’s: Allen

Deze Eenhoorn behoort tot een speciaal nieuwe ‘LeMUria Eenhoorn Skull Lijn’, welke geïnitieerd worden door de Witte Tovenaar MERLIN(A) met zeldzame Coderingen voor alle LEMURIA LICHTWERKERS om hen terug te laten keren naar het Moederland Elfjes Rijk MU (=LeMUria).

Deze Moeder LeMUria Eenhoorn werkt via Giga Reusachtige Bronpoorten door de Zon- & Maanpoorten heen rondom Moeder Aarde. Ze reizen door het hele universum heen vanuit de Centrale Moeder Maan om door de Kosmos Sterrenwaterwegen naar de 12 Bronpoorten heen in het Netwerk van Licht rondom Moeder Aarde, boven specifieke Vortex gebieden bij Sterrenpoorten, boven de dampkring!

Mijn ingewijde en geactiveerde Eenhoornvriendinnen zullen met ieders zelfhelende vermogen en mediamieke gaves aan de slag gaan. Op communicatief gebied zal je gemakkelijker contact met je LeMUria Gidsen en Hogere Schelp BronElf zal krijgen.

Zij staat afgestemd op de Oude LeMUriaanse Zielen, die het leven op Moeder Aarde via de Kristallen inweefden en bezielden o.l.v. Merlin(a), samen met de hoog gekwalificeerde Kwan Yin Draken, Walvissen, Dolfijnen en Oeroude Schildpadden.

Zij bevordert het contact met jouw Aarde Zielster die vanonder uit de Gneis Graniet Gesteente Gronden rondom Iona-Mull-Staffa in Schotland is omhoog gehaald incl grondtonen, door aansturing vanuit je Hogere Schelp Elf Zelf en Merlin(a). Dit zal tijdens de Holy Grail Aardehealing Activatiereizen alsmaar verder uitgewerkt en bekrachtigd worden. 

Deze Zonnige  met Wit Seleniet en Merliniet gevulde Moeder Eenhoorn is in kunsthars opgebouwd en staat continue als aanjager en Hoedster in verbinding met de Vader Zon & Moeder Maan

Merliniet is Dendriet Opaal en dit wordt soms zichtbaar als een donkere plek in de Eenhoorn.

De uitzonderlijke kracht van deze licht oranje Eenhoorns is dat ze allen in staat zijn om de circulerende energieën in en om het menselijk lichaam te centraliseren en uit te lijnen tussen jouw Sterrenzielendelen: om zowel links-rechts, boven-onder, voor-achter tot elkaar te brengen en ze geleidelijk aan te herenigen!

Tevens een Ideale Eenhoorn om mee op reis te nemen vanwege haar kunsthars omhulling, want normaal gesproken zou Seleniet veel te broos en te kwetsbaar hiervoor zijn. Nu is het tevens bestand om bijvoorbeeld even geplaatst te worden in de natuur, langs de waterkant of bij een Boom die als oude Oerpoort dient.

Eindelijk komen we nu weer toe aan het ontvangen van onze eigen originele GrondTonen vanuit de Binnenaardse gewelven, waar alleen Merlin(a) met haar staf naar toe kunnen reizen.

Mijn taak is het om Her en Der op Moeder Aarde de Klank Hoeders van deze Eenhoorns terug te vinden, zodat het Hogere Bewustzijn van deze ZONNIGE EENHOORN terug zal mogen keren bij de ware LeMUria Klanmeesteressen, om weer met hun oorspronkelijke grondtonen aan de slag te kunnen gaan!

Heb jij het gevoel dat je ooit bestolen bent van je WARE SCHEPPENDE GRONDTONEN? WAARDOOR JOUW ZELDZAME KRACHTEN LANGZAAM VERLOREN ZIJN GEGAAN EN JE ONTZIELT BENT GERAAKT? KIJK DAN DE FOTO’S EENS ENKELE MINUTEN STRAK AAN – EERST MET JE LINKEROOG – DAARNA MET JE RECHTEROOG!

Dan zou het zo maar kunnen zijn dat een van deze BeZielde fijnbesnaarde Eenhoorns bij jou terug wenst te komen om als éénheid opnieuw te gaan functioneren op Moeder Aarde.

Extra toelichting

Heb je wel eens Beelden in je slaap uit een feeëriek paradijselijk binnenwereld? Of droom je wel eens van Draken, Eenhoorns, Elfjes, Reuzen, ZeeMeerminnen, Boomwezens of zo? Dan beschik jij over een Lichtlichaam dat heen en weer kan/zal reizen naar de Tijd van Ooit in LeMUria, om daar Bewust jouw meegebrachte ZielsFrequenties en LeMUria  GrondTonen op te halen en vervolgens verrijkt weer terug te geven t.b.v. al het leven op Moeder Aarde dat weer tot haar oospronkelijke helende kwaliteit en kwantiteit hersteld dient te worden.

Zij vormen met elkaar namelijk een onderdeel van het BinnenAardse Wonderland, maar je kon er niet meer naar toe terug, omdat er tijdens de Ondergang van LeMUria en het latere Atlantis verschuivingen hadden plaatsgevonden, waardoor de Drakenlijnen en ToegangsPoorten tot deze Paradijselijke Diamantine Lichtwereld geblokkeerd werden en onvindbaar waren geworden. Met elkaar hebben we sinds de Ondergang, via de door ons op wonderlijke wijze meegebrachte oorspronkelijke BronTonen de Weg letterlijk weer terug gevonden én sinds kort staan alle LeMUria ToegangsPoorten mede dankzij de LeMUria LichtCirkels van Serrenpoort nu weer wereldwijd wagenwijd open.

Hierdoor stroomt er alsmaar meer Licht binnen, vooral op Poortdagen, Volle Manen, Zons- en Maansverduisteringen. Niet alleen van Bovenaf, maar nu ook weer steeds meer vanuit de Paradijselijke Diamanten Harte KERN van Moeder Aarde.Dit verloopt vanuit de Schelpenbron via de Uluru Rock én de hier fier prijkende en stralende diepgewortelde LeMUria Rassen Stamboom, alle kanten op via de Kwan Yin Draak Drakinnen Regenboog Lemniscaatstroom naar alle rivieren, volken, stammen en rassen! AANGEMOEDIGD EN ONDERSTEUND DOOR DE EENHOORNS DIE ALS EEN TORPEDO HUN FLUITENDE FREQUENTIES STUREN. DIT GEBEURT OOK VIA JOUW BLAUW OF PAARS GESPIKKELDE PRANA-KANAAL, want je bent hierdoor zichtbaar en te herkennen als Oud LeMUriaan vanuit de Sterrenstelsels en Sterrenpoorten door deze LeMUria Eenhoorn!

Maria@sterrenpoort.com OF bel 06 5726 7011

TIP:

– Unicorn / Eenhoorn of Elfjes Aura Sprays van 30 en 100 ml. Klik HIER  

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

Uitverkocht

Beschrijving

Deze Heilige LeMUria Drie Eenheid Eenhoorn werkt vanaf Sirius vanuit de 7e dimensie en van daaruit werken ze samen met de Vliegende Pegasus LeMUria Brigade, Hathors en LeMUria Engelen. Zij zijn een Hogere Gouden Blauwdruk van de Bezielde paarden waarmee paardenfluisteraars coaching en healing geven op Moeder Aarde. 

Iedere LeMUria Eenhoorn zal alleen vanuit de allerzuiverste Meester-intentie met jouw Ziel omgaan om jouw trilling te verhogen naar de LeMUria MoederBron Trillingen van weleer.

Waar Engelen hartenwensen helpen vervullen, zo vervullen mijn Eenhoorns jouw Zielenwensen die natuurlijk afgestemd staan op het Grote ZielPlan van LeMUria, in overeenstemming met jouw Goddelijke LeMUria Grondtoon Blauwdruk hier op Moeder Aarde.

Doordat steeds meer mensen een geheelde Innerlijke Vader-Moeder-Kind relatie verwerven, kunnen deze soms op een Pegasus (deze lijken soms op Eenhoorns) rondvliegen, springen, dansen, zingen, fluiten én bliksemsnel handelen.

Hierdoor kunnen mijn Eenhoorns jouw Aarde Ziel dieper vanuit de diepte aantrekken, alsook tot grote hoogten laten reiken naar je Hogere Elf-Ziel-Zelf, waardoor Hemel en Aarde door jou heen steeds meer zullen samenvallen en jullie samen ook voor de rest van de wereld de LeMUria Toonladder Regenboog Heilige Geest spiraalsgewijs, grens verleggend kunnen uitstralen en weaveren.

Ieders hulp is bijzonder welkom. vooral nu LeMUria ook doorbreekt vanuit de allergrootste LeMUria Elfen Poorten op en rondom Tasmanië in de Tasmanzee, en vanuit Nieuw-Zeeland de oversteek maken via alle overige LeMUria continenten naar de rest van de Moeder Aarde om de verbinding met Elfjes Moederbron land Brittania: Bretagne in Frankrijk, Avalon, Gloucester, Stratford upon Avon, Holy Island in Engeland, Ierland zoals op Skellig Michael en Iona-Mull-Staffa, Edinburgh en Rosslyn Chapel in Schotland etc. 

Met name langs oude rivieren als de Moeder Maas en Oude Rijn, Theems en rivierdelta’s of waar meerdere stromen elkaar ontmoeten, bij Vulkanen, Bronnen en Beken in de buurt van Heilige Bomen, bij Vrouw Holle Wegen in bossen…..

Andere suggesties…