Aanbieding!

1) LeMUria Holy Healing Pakket 1: ‘Ontwaking’ – 57.08 min + MP3

60.00 56.50

Dit pakket is eerdaags weer leverbaar, maar door de grote toeloop zijn de Gewijde Moeder Maria kaarsen (nr 3) even uitverkocht. Men kan dit (Zelf)Heling pakket wel alvast bestellen!

Het pakket bestaat uit verschillende producten, waarvan de meeste ook elders in deze Webshop apart aangeboden worden in andere categorieën. Als je deze samen tegelijk gebruikt, zal er een bijzonder versterkende Holy-stische Genezende Werking van uit gaan in Lichaam, Ziel en Geest.

Te gebruiken tijdens een ‘Privé AfstandsHealing’, gegeven door Maria van der Geest vanuit de Sterrenpoort, maar dit MP3 pakket biedt tevens de mogelijkheid om zelf thuis flink aan de slag te gaan tijdens meditaties, waarbij je van dag tot dag, de hoogst haalbare Healingceoderingen zal ontvangen uit de Holy LeMUria MoederBron downunder de Uluru Rock.

De Hathors en Natuurwezens zullen je samen met Moeder LeMUria , op deze MP3 als Moeder Maria, omringen met hun onnoemelijke Liefdevolle Harten energie. Het verder openen van jouw LeMUria hart, d.m.v. Licht, Frequenties, Geuren en Kleuren staat hierbij natuurlijk voorop, welke jouw Bezieling met rasse schreden zal bevorderen!

Dit Healing Pakket heeft het Thema ‘ONTWAKING’ en bestaat uit:

  1. Healing MP3 nr 35
  2. Een Gewijde LeMUria Kaars nr 3
  3. Crystal Mother Mary Essence Roller nr 11
  4. Een klein Wit Seleniet Kristal
  5. PDF: Gebed voor Moederlijke Ondersteuning (staat ook als gebed nr 1 op www.moedermaria.nl in de Divine Mother Prayers)
  • Klik voor meer Info omtrent een LeMUria Privé Hathor Healing  HIER
  • Voor het bestellen van een Privé Healing Consult, kun je mij bellen, mailen of in mijn webshop een of meerdere Consulten bestellen HIER door hier te klikken. Ik bel je dan daags er na op voor het plannen van een datum

E-mail: Maria@sterrenpoort.com
Mobiel: 06 5726 7011

LET OP: heb jij een Gmail adres? Kijk dan bij je SPAM, als je de link van de MP3 na betaling niet meteen ontvangen wordt. Graag anders even een mail sturen naar: Maria@sterrenpoort.com

Voor meer info lees je linksonder op deze webpagina door!

Beschrijving

Deze Gewijde MP3 wordt na bestelling ook nog eens persoonlijk voor jou door Moeder LeMuria & de Hathors Ge-Kwan Yin-nificeerd met extra Groene Tara, Kwan Yin en Moeder Maria energie gecoderingen tijdens verzending naar jouw Mailbox. Hierdoor zal jij naast Afstemming op LeMUria, Healing en BijScholing ook talloze vernieuwende INWIJDENDE Holy Kwan Yin Healing codes ingestraald krijgen vanuit jouw ZielsDomein onder het bezielde Versteend Hout Bewustzijn van de Uluru Rock. 

Tijdens het luisteren zal je informatie ontvangen en tegelijk via mijn stem, muziek en achtergrond geluiden, doordrongen en ingestraald worden met de allerhoogste kristalfrequenties vanuit een pas voor jou geopende Elf-Draak-Eenhoorn LeMUria POORT in Tibet, afgestemd op de Uluru Rock downunder, in het Versteend Hout Bewustzijn. Je zal omringd worden door de Centrale Moederziel, maar ook de etherische Ancient LeMUria Moederskulls en de fysieke Ancient skulls ergens op Moeder Aarde! Besef dat mijn Holy Kristal Bewustzijn jou continue met kristallicht zal instralen, gronden en Holy-ficeren vanuit de LeMUria MoederBron.

Des te vaker je deze Healing Opname beluistert, des te meer Bezielende coderingen  je vanuit de Hathorbron zal ontvangen om jouw Oer LeMUria Ziel en Geest dieper te laten indalen en uitkristalliseren om je Celgeheugen te transformeren met Helende Frequenties. Deze Opname zal op AFSTAND verder laten Ontwaking d.m.v. Verlichting, Gronding, Rust en op eendrachtelijke wijze, jou telkens opnieuw vanuit de LeMUria Moeder Bron Heling met Wijsheid & Healing Overspoelen!

 

Ik raad je aan:

  • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC. Voor Ipad of Iphone is de App ‘Collect’ een handige opslagmogelijkheid!
  • om al mijn MP3’s met KOPTELEFOON of OORDOPJES te beluisteren, zodat de meegezonden Trillingen uit de LeMUria Moeder Bron Tempels, extra diep via je gehoor in je celbewustzijn zullen binnendringen.
  • om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 – 2 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Andere suggesties…