Aanbieding!

‘Anti Demonia Healing Ticket’ voor al jouw Kristallen

99.00 77.00

Ik geef op Afstand, maar ook bij mij thuis geregeld Anti Demonia Healing om Kristallen, waaronder kristallen schedels, maar ook  personen te ontdoen van ontluisterende naargeestige energieën. Die kunnen er bijvoorbeeld ongewenst ingeslopen zijn tijdens een bezoek aan een of andere Healingbijeenkomst, Meditatie Workshop of een Healing conferentie, klankschaal evenement etc., want velen presenteren zich als een ‘gediplomeerd Hathor, Atlantis, Ankh-, LeMUria-, Kristal Healer of iets dergelijks.

Ik zie de nieuwe websites van allerlei soorten Healers, Spiritueel Coaches, Trainers etc. als paddenstoelen overal uit de grond schieten, maar ik wil je er op attent maken dat daar ook het zogenaamde, voor velen onzichtbare anti LeMUria ‘gespuis’ op de loer licht, om of de zgn ‘leerling’ te infecteren OF haar Kristal of kristallen schedel in bezit te nemen. Degene die de verantwoording heeft tijdens zo’n cursus of bijeenkomst, zou dit met haar of zijn Licht royaal buiten de poort moeten kunnen houden, maar doordat ze toch zelf nog niet voldoende gegrond zijn, zijn ze ook zelf nog niet in staat hun Ware Zelf te projecteren naar dit ‘gespuis’ en zwerven de Demonia heerlijk in het rond om hun toevlucht te nemen in meegenomen kristallen. Ben jij plots moe, verdrietig of voel jij je lamlendig na afloop? Overweeg dan eerst de hieronder vermeldde MP3 uit.

Mocht je dan ná het enkele keren beluisteren van onderstaande MP3 ( Te koop voor € 5 in deze webshop): 11) Speciale Ontwakings MP3 ‘Op Weg naar LeMUria’ Dl 2 – Het Activeren tot LeMUria Niveau van al jouw Kristallen Skulls & Kristallen, 30.12 min

het gevoel overhouden dat  er een negatief insluitsel of blokkade in jezelf en/of jouw Kristal aanwezig achterblijft? Maak dan OF een afspraak (Maria@sterrenpoort.com) om langs te komen samen met je Kristal of kristallen skull OF koop hier virtueel een ‘Anti-Demonia Kristal Healing Ticket’ en stuur je Kristal of skull op naar mijn Sterrenpoort praktijk in Oegstgeest op (skull-draak-bol), voor het ondergaan van een specialistische Kristal-Healing, want op gezette tijden komt er in mijn Sterrenpoort een gespecialiseerd ‘Anti-Blokkade Sterren Team’ langs, om vervelende incidenten die zich ooit op Moeder Aarde hebben voorgedaan en zich hebben vastgehecht aan een kristal of skull etc, te ontzetten en af te voeren naar een hiervoor speciaal ingerichte ‘anti-demonia’ kristal dimensie.

Vanaf de Zomer Equinox zal ik elders in deze Webshop mijn ‘Anti Demonia’ Spray gaan verkopen onder de naam: ‘Aboriginal LeMUria Uluru Spray’

Denk hier maar niet te veel over na, want al mijn Kristal Healing werk doe ik al vele levens lang onder hun bezielende leiding en het is altijd goed gekomen.

Klik voor meer adres en meer info HIER

Andere suggesties…