10) 5-6-2020: Volle Maan – Healing Ticket – INCLUSIEF KristalHealing Meditatie MP3 1 uur

10.00

Volle Maan MP3: 10) MP3 ‘Op Weg naar LeMUria’ Dl 1 – LeMUria Ontwaakt via de Moeder Ancient Skulls, 1 uur 5-6-2020

Deze Healing is opgenomen tijdens de vorige maan op 7-5-2020, waarin er sprake was van een bijzondere samenkomst van het Christus Eenheidsbewustzijnveld rondom Moeder Aarde met het Christina Kristallijnenveld van LeMUria via de samenwerking tussen de etherische Ancient Moederskulls en de mannelijke Ancient skulls die fysiek al honderden jaren op Moeder Aarde aanwezig zijn, zoals Synergy, E.T., Mitchel Hedges, Max en vele andere krachtige Oeroude skulls. Wie deze MP3 op de Volle Maan belusiterd zal wederom getuige zijn van een krachtige Kristal Healing Activatie vanuit de MoederBron van LeMUria geleid.

Door dit Ticket te kopen, geef jij je op voor het ontvangen van ‘LEMURIA HATHOR MARIA BRON HEALING’ voor Moeder Aarde én jezelf, vanuit de MoederBron van al het Leven, down-under het Uluru Rock district. Deze zal ik via AFSTANDSHEALING aan je geven van 20-21 uur op de eerst komende VOLLE MAAN. Dat kan zijn in 2020 op: 7 mei, 5 juni, 5 juli, 3 aug, 2 sept, 1 okt, 31 okt, 30 nov OF 30 dec.

Lees voor meer INFO verder onder ‘Beschrijving’ linksonder de foto van onze Moeder Hathor.

Beschrijving

Je ontvangt na betaling eerst een bevestiging en daarna, bij het kiezen van directe bankoverschrijving pas op een later moment een mail met daarin de downloadlink van de MP3.
SLA DEZE MP3 NA DOWNLOADEN METEEN OP, op je eigen PC!
A.u.b. in een map die je makkelijk terug kunt vinden om later noch eens te beluisteren.

LET OP: Heel soms wordt mijn mail door de server gezien als RECLAME of SPAM mail, dus vergeet niet om in je SPAM map te kijken als het lang duurt voor je een bevestigingsmail ontvangt.

Men ontvangt rechtstreeks vanuit de LeMUria Moeder Bron,
1 uur lang Hathor Maria Bron Healing op Afstand, omringd door je eigen Spirit Team, mijn Hathor Uluru Skulls, Dolfijnen, Drakinnen, Engelen, Aartsengelen, Boeddha en vele vele andere Hoge Entiteiten, welke van oorsprong ook aanwezig waren, toen jij voor de eerste keer op Moeder Aarde neerdaalde, om vanuit de Moeder Bron van al het Leven, je incarnatie cyclus op te starten.

Mijn AfstandsHealingen zijn speciaal om jou in je Spirituele ontwikkeling bij te staan en te helen van tegenwerkende krachten die je Ware Bezieling tot nu toe in de weg stond. Dit kan soms ook nodig zijn in moeilijke tijden, wanneer je meer last hebt van angst, verdriet of dreigt terug te vallen in een oude energie. Ik sla dan mijn LeMUria Moeder Mantel der Liefde om je schouders en je ontvangt rechtstreeks vanuit de Uluru Bron van Eenheid steun. Dit zal je geleidelijk optillen om in de LeMUria Flow Frequentie te brengen.

Je mag een kaartje aansteken en rustig gaan zitten met beide voeten stevig naast elkaar op de grond

Kom regelmatig terug in deze unieke Hathor Webshop, want zij staat vol met zeldzaam hoog gefrequenteerde LeMUria Aura Sprays & Hathor Kristallen die momenteel nog nergens te koop zijn. Allen zullen je leven van binnenuit Bezielend veranderen, zoals het van Oorsprong uit voorbestemd was!

Andere suggesties…