8-8, 17-8 of 26-8 Leeuwen Poortdag – Healing Ticket

5.00

Door de aankomende Feestdag Maria Magdalena op 22 juli, geef ik samen met Maria Magdalena op 16-7 een extra GroepsAfstandsHealing voor het openen van een belangrijke LeMUria Moeder Poort rondom Magdala, de plaats waar Maria Magdalena heeft gewoond voor ze met Jezus trouwde.

Door dit Ticket te kopen, geef jij je op voor het ontvangen van 1 uur Privé ‘LEMURIA HATHOR HEALING’ vanuit de MoederBron van al het Leven, down-under het Uluru Rock district. Deze zal ik via AFSTANDSHEALING aan je geven van 20-21 uur op de eerst komende POORTDAG van de maand: 1 jan, 2 febr, 3 maart, 4 april, 5 mei, 6 juni, 7 juli, 8 aug, 9 sept, 10 okt, 11 nov OF 12 dec.

Van 20-21 uur mag je rustig zitten bij een aangestoken liefst witte kaars. Ik adviseer je om ook een van mijn Helende MP3’s te kopen in mijn Webshop HIER, en deze te beluisteren. Wil je dit liever niet, dan adviseer ik mijn Video nogmaals te beluisteren door HIER te klikken. Begin vooraf om je energie voor te bereiden, met het zingen van een gewijde LeMUria mantra.

Kom regelmatig terug in deze unieke Hathor Webshop, want zij staat vol met zeldzaam hoog gefrequenteerde LeMUria Aura Sprays & Hathor Kristallen die in deze zeldzame hoge trilingsfrequenties nauwelijks te koop zijn. Allen zullen je leven van binnenuit veranderen, zoals het van Oorsprong uit voorbestemd was!

Lees voor meer INFO verder onder ‘Beschrijving’ linksonder

Beschrijving

LET OP: Heel soms wordt mijn mail door de server gezien als RECLAME of SPAM mail, dus vergeet niet om in je SPAMBOX te kijken als het lang duurt voor je een bevestigingsmail ontvangt, na betaling.

Men ontvangt rechtstreeks vanuit de LeMUria Moeder Bron,
1 uur lang Hathor Bron Healing op Afstand omringd door je eigen Spirit Team, mijn Hathor Uluru Skulls, Dolfijnen, Drakinnen, Engelen, Aartsengelen, Boeddha en vele vele andere Hoge Entiteiten, welke van oorsprong ook aanwezig waren, toen jij voor de eerste keer op Moeder Aarde neerdaalde, om vanuit de Moeder Bron van al het Leven, je incarnatie cyclus op te starten.