Healing Ticket – Feestdagen 25-12-2020

5.00

Door dit Ticket te bestellen, ontvang jij 1 uur Privé ‘HATHOR MARIA BRON HEALING’ vanuit de MoederBron van al het Leven, down-under het Uluru Rock Domein van het Versteend Hout. Deze zal ik via AFSTANDSHEALING aan je geven van 20-21 uur.

Dit kan zijn op 1e Paasdag 12 april, 1e Pinksterdag 31 mei, 22 juli Maria Magdalena Dag, Maya Dag Tussen de Tijd 25 juli of 1e Kerstdag 25 dec 2020

Van 20-21 uur mag je rustig zitten bij een aangestoken liefst witte kaars. Ik adviseer je om ook een van mijn Helende MP3’s te kopen in mijn Webshop HIER, en deze te beluisteren. Wil je dit liever niet, dan adviseer ik mijn Video nogmaals te beluisteren door HIER te klikken. Begin vooraf om je energie voor te bereiden, met het zingen van een gewijde LeMUria mantra.

Kom regelmatig terug in deze unieke Hathor Webshop, want zij staat vol met zeldzaam hoog gefrequenteerde LeMUria Aura Sprays & Hathor Kristallen die in deze zeldzame hoge trilingsfrequenties nauwelijks te koop zijn. Allen zullen je leven van binnenuit veranderen, zoals het van Oorsprong uit voorbestemd was!

Lees voor meer info links onder de Foto die het LeMUria Jaar van de Blauwe Maya Storm

Beschrijving

ZIE & PRINT:
Hathor BronHealing Kalender 2020 – STERRENPOORT

Men ontvangt rechtstreeks vanuit de LeMUria Moeder Bron,
1 uur lang Hathor Bron Healing op Afstand omringd door je eigen Spirit Team, mijn Hathor Uluru Skulls, Dolfijnen, Drakinnen, Engelen, Aartsengelen, Boeddha en vele vele andere Hoge Entiteiten, welke van oorsprong ook aanwezig waren, toen jij voor de eerste keer op Moeder Aarde neerdaalde, om vanuit de Moeder Bron van al het Leven, je incarnatie cyclus op te starten.
 

Mijn AfstandsHealingen zijn speciaal om jou in je Spirituele ontwikkeling op te tillen en bij te staan. Ik sla dan mijn LeMUria Moeder Mantel der Liefde om je schouders en je ontvangt rechtstreeks vanuit de Uluru Bron van Eenheid steun. Dit zal je geleidelijk optillen om in de LeMUria Flow Frequentie te brengen.