VRIJWILLIGE ‘LEMURIA LICHTCIRKEL BIJDRAGE’

13.00

Ik dank je HARTELIJK voor je spontane financiële én energetische bijdrage door deel te nemen aan mijn op Afstand geleide Volle Maan ‘LeMUria Healing LichtCirkel’, waarbij we keer op keer in contact komen met de MoederBron van al het Leven, down-under het Uluru Rock district. Op de allereerste plaats om Moeder Aarde bij te staan en LeMUria door jou heen herboren te laten worden d.m.v. Activaties en Initiaties. Door deelname zal je telkens weer andere LeMUria Healing en Broncodes ontvangen uit de MoederBron van al het Leven t.b.v. de TERUGKEER VAN LEMURIA OP MOEDER, je eigen gezondheid, spirituele ontwikkeling en diepere bezieling met je allerhoogste Ziel Zelfdeel.

Deelnemers opgelet: de LeMUria LichtCirkel op Afstand geleid vanuit de Sterrenpoort in connectie met de Uluru Rock Versteend Hout Domein in Australië, vindt altijd plaats tussen 20-21 uur op alle Volle Maan dagen op:

Woensdag 20 oktober 2021,
Vrijdag 19 november 2021,
Zondag 19 december 2021,

Volle Maankalender 2022

Dinsdag 18 jan 2022,
Woensdag 16 febr 2022,
Vrijdag 18 maart 2022,
Zaterdag 23 april 2022,
Maandag 16 mei 2022,
Dinsdag 14 juni 2022,
Woensdag 13 juli 2022,
Vrijdag 12 augustus 2022,
Zaterdag 10 september 2022,
Zondag 9 oktober 2022,
Dinsdag 8 november 2022,
Donderdag 8 december 2022,

Altijd ontvangen mijn Deelnemers voor zichzelf als voor Moeder Aarde Activaties & Initiaties en men zal tijdens de LICHTCIRKELS door de Hathors meegenomen worden op reis langs chakraplaatsen of naar andere plaatsen om Elfen Klankportalen ergens op Moeder Aarde. Dit gebeurt tijdens het beluisteren van een door mij ingesproken LeMUria Healing MP3 van ongeveer een uur. Houdt ook mijn berichten in de gaten en geef je gratis op als Abonnee aan de linkerkant van deze website door je e-mailadres in te vullen.

Van 20-21 uur mag je rustig gaan zitten bij een aangestoken, liefst witte kaars.  Begin vooraf om je energie voor te bereiden en omhoog te werken door het zingen van een mantra of bidden van gewijde gebeden. Lees a.u.b. ter voorbereiding wat ik heb geschreven op de pagina bovenaan deze website: LeMUria LichtCirkels ’21-’22

Kom regelmatig terug in deze unieke Hathor Webshop, want zij staat boordevol met zeldzaam hoog gefrequenteerde Holy LeMUria Aura Sprays, Crystal Rollers, Gewijde Kaarsen & vooral Geopende en Geactiveerde Heilige Hathor Kristallen. Allen zullen je leven van binnenuit healing geven en je leven veranderen, zoals het van Oorsprong voor jou was voorbestemd om als een Goddelijk bezielde LeMUriaan weer in volle GLORIE op Moeder Aarde te kunnen leven.

 

Beschrijving

LET OP: Heel soms wordt mijn mail door de server gezien als RECLAME of SPAM mail, dus vergeet niet om even bij je SPAM te kijken als het lang duurt voor je een bevestigingsmail ontvangt, na betaling.

Men ontvangt rechtstreeks vanuit de LeMUria Moeder Bron,
Hathor Bron Healing op Afstand omringd door je eigen Spirit Team, mijn Hathor Uluru Skulls, LEEUWEN en LEEUWINNEN, Dolfijnen, Drakinnen, Engelen, Aartsengelen, Tara’s, Boeddha, Kwan Yin, Moeder Maria en vele vele andere Hoge Entiteiten, welke van oorsprong ook aanwezig waren, toen jij voor de eerste keer op Moeder Aarde neerdaalde, om vanuit de Moeder Bron van al het Leven, je incarnatie cyclus op te starten.

Andere suggesties…