LeMUria SOUNDHEALING VIDEO: Activatie van jouw Dunne Darm Meridiaan & fysieke welzijn

29.00

Aan de vooravond van de 3e Volle Maan heb ik deze Trillingsverhogende & Meridianen Activerende SoundHealing Video met Initiaties mogen opnemen afgestemd op de MoederBron in het Hart van LeMUria op Moeder Aarde.

Wie deze Video bekijkt wordt opgenomen in mijn LeMUria LichtCirkel en ontvangt persoonlijk gecodeerde Helende Activaties t.b.v. haar/zijn DUNNE DARM MERIDIAAN en daaraan gekoppelde FYSIEKE DUNNE DARM


NA BETALING VAN JE BESTELDE TICKET, ONTVANG JE EEN VIDEO-LINK
IN EEN MAIL, OM EEN VOOR JOUW PERSOONLIJK GECODEERDE HEALING & ACTIVATIE TE ONTVANGEN DOOR OP ACTIEVE WIJZE DEEL TE NEMEN.

KIJK OOK EVEN IN JE SPAMBOX ALS JE OP DE DAG VAN VOLLE MAAN DEZE NOG NIET ONTVANGEN HEBT!

WORDT SPECIAAL VANUIT DE LEMURIA KRISTAL TEMPELS OPGENOMEN VOOR DE MAANDELIJKSE LEMURIA LICHTCIRKEL OP BOVENSTAANDE VOLLE MAAN.

  1. TER ACTIVATIE VAN DE GENEZENDE ELFJES ENERGIEËN VIA DE LEMURIA HOOFD MERIDIANEN EN ORGANEN OP MOEDER AARDE 
  2. GENEZING & EENWORDING VAN LICHAAM – ZIEL – GEEST VIA IEDERS PERSOONLIJKE 12 HOOFD MERIDIANEN
  3. TER STIMULATIE VAN DE GENEESKRACHTIGE BOOM-BLOEM-KRUIDEN ENERGIEËN TERUG TE BRENGEN OP MOEDER AARDE T.B.V. MENS, DIER, BOOM, PLANT EN MINERAAL
  4. Des te vaker je deze video bekijkt en actief meedoet, des te meer hulp bied jij Moeder Aarde bij het Activeren van haar 12 oorspronkelijke Geneeskrachtige Hoofd Meridianen.

MERIDIANEN Volle Maankalender 2022

MILT MERIDIAAN Dinsdag 18-1 (VIA MP3 NR 41)
HART MERIDIAAN Woensdag 16-2 (VIA MP3 42 + YOUTUBE)
DUNNE DARM MERIDIAAN Vrijdag 18-3 (VIA VIDEO LINK)
BLAAS MERIDIAAN Zaterdag 16-4 (VIA VIDEO LINK)
NIER MERIDIAAN Maandag 16-5 (VIA VIDEO LINK)
BLOEDSOMLOOP MERIDIAAN Dinsdag 14-6 (VIA VIDEO LINK)
3-VOUDIGE VERWARMER Woensdag 13-7 (VIA VIDEO LINK)
GALBLAAS MERIDIAAN Vrijdag 12-8 (VIA VIDEO LINK)
LEVER MERIDAAN Zaterdag 10-9 (VIA VIDEO LINK)
LONG MERIDIAAN Zondag 9-10 (VIA VIDEO LINK)
DIKKE DARM MERIDIAAN Dinsdag 8-11 (VIA VIDEO LINK)
MAAG MERIDIAAN Donderdag 8-12 (VIA VIDEO LINK)

ALLE MERIDIANEN 30/31 dec 2022 (VIA VIDEO LINK)

Altijd ontvangen mijn Deelnemers voor zichzelf als voor Moeder Aarde Activaties & Initiaties en men zal tijdens de LICHTCIRKELS door de Hathors meegenomen worden op reis langs chakraplaatsen of naar andere plaatsen om Elfen Klankportalen ergens op Moeder Aarde.  

Houdt ook mijn berichten in de gaten en geef je gratis op als Abonnee aan de linkerkant van deze website door je e-mailadres in te vullen.

Het liefst op Volle Maan om 20 uur, maar ook op andere dagen zal je Healing ontvangen en omringd worden door de Hathors en mag je rustig gaan zitten bij een aangestoken, liefst WITTE (liefst gewijde LeMUria) KAARS.  Neem verder bij de hand een geliefd KRISTAL, een GLASWATER, VEER of SPRAY. 

Kom regelmatig terug in deze unieke Hathor Webshop, want zij staat boordevol met zeldzaam hoog gefrequenteerde Holy LeMUria Aura Sprays, Crystal Rollers, Gewijde Kaarsen & vooral Geopende en Geactiveerde Heilige Hathor Kristallen. Allen zullen je leven van binnenuit healing geven en je leven veranderen, zoals het van Oorsprong voor jou was voorbestemd om als een Goddelijk bezielde LeMUriaan weer in volle GLORIE op Moeder Aarde te kunnen leven.

 

Beschrijving

Men ontvangt rechtstreeks vanuit de LeMUria Moeder Bron,
Hathor Bron Healing op Afstand omringd door je eigen Spirit Team, mijn Hathor Uluru Skulls, LEEUWEN en LEEUWINNEN, Dolfijnen, Drakinnen, Engelen, Aartsengelen, Tara’s, Boeddha, Kwan Yin, Moeder Maria en vele vele andere Hoge Entiteiten, welke van oorsprong ook aanwezig waren, toen jij voor de eerste keer op Moeder Aarde neerdaalde, om vanuit de Moeder Bron van al het Leven, je incarnatie cyclus op te starten.

Andere suggesties…