Aanbieding!

B) Holy Healing Ondersteuningspakket 2: Energetisch Reiniging van Huis/Praktijk/Bedrijf

60.00

Dit Holy Healing Ondersteuningspakket ‘t.b.v. Energetische Reiniging Huis / Praktijk / Bedrijf’ bestaat uit producten, die ook afzonderlijk in deze Webshop worden aangeboden in andere categorieën.

Pakket bestaat uit de volgende producten:

Als je deze producten uit dit pakket gebruikt, zal er een bijzonder versterkende Holy-stische Reiniging plaatsvinden in je woning of praktijk. 

Wie ZELF met dit pakket aan de slag gaat, zal ondersteuning ontvangen vanuit de Spirituele wereld om een rustiger sfeer in haar/zij WOON of WERK plek te creëren.

Afhankelijk van de (Atlantis) geschiedenis van jouw woon- of werkplek.

Dit pakket inclusief MP3, is om minstens 1 maand te gebruiken, waarbij je dan van dag tot dag, de hoogst haalbare Zuivering zal ontvangen. Vergeet dus niet om je kaars aan te steken en daarbij het toegezonden gebed dagelijks uit te spreken!

Kaarsen en Sprays zijn elders in deze webshop ook los bij te bestellen.

De Hathors en Natuurwezens zullen je samen met Moeder LeMUria, Moeder Maria & Kwan Yin tijdens het beluisteren van deze MP3, doorlopend  omringen met hun onnoemelijke Liefdevolle Harten energie.

Tijdens het beluisteren, maak je contact met de energie van mijn Moeder Kwan Yin Drakinnen, geleid vanuit de LeMUria Moeder Hathor Bron.

Aanvullende TIP: Na het uitspreken van het toegezonden gebed (kijk ook eens op www.moedermaria.nl) , raad ik je aan om bijvoorbeeld ook regelmatig Gewijde Mantra’s (zie LINK bovenaan deze website) lopend door je woning te zingen. Neem dan af en toe je kaars mee en visualiseer dat er ook uit jou een schitterende Wit Licht uit jouw hart schijnt alle kanten op en het hele huis/gebouw er mee opvult.

Voor advies kun jij mij altijd mailen of bellen:
E-mail:
Maria@sterrenpoort.com
Mobiel: 06 5726 7011

LET OP: heb jij een Gmail adres? Kijk dan bij je SPAM, als je de link van de MP3 na betaling niet meteen ontvangen wordt. Graag anders even een mail sturen naar: Maria@sterrenpoort.com

Voor meer info lees je linksonder op deze webpagina door!

Beschrijving

De Gewijde MP3 wordt na bestelling ook nog eens persoonlijk voor jou door Moeder LeMuria & de Hathors Ge-Kwan Yin-nificeerd met extra Groene Tara, Kwan Yin en Moeder Maria energie gecoderingen tijdens verzending naar jouw Mailbox. Hierdoor zal jij naast Afstemming op LeMUria, Healing en BijScholing ook talloze vernieuwende INWIJDENDE Holy Kwan Yin Healing codes ingestraald krijgen vanuit jouw ZielsDomein onder het bezielde Versteend Hout Bewustzijn van de Uluru Rock. 

Tijdens het luisteren zal je informatie ontvangen en tegelijk via mijn stem, muziek en achtergrond geluiden, doordrongen en ingestraald worden met de allerhoogste kristalfrequenties vanuit een pas voor jou geopende Elf-Draak-Eenhoorn LeMUria POORT in Tibet, afgestemd op de Uluru Rock downunder, in het Versteend Hout Bewustzijn. Je zal omringd worden door de Centrale Moederziel, maar ook de etherische Ancient LeMUria Moederskulls en de fysieke Ancient skulls ergens op Moeder Aarde! Besef dat mijn Holy Kristal Bewustzijn jou continue met kristallicht zal instralen, gronden en Holy-ficeren vanuit de LeMUria MoederBron.

Des te vaker je deze Healing Opname beluistert, des te meer Bezielende coderingen  je vanuit de Hathorbron zal ontvangen om jouw Oer LeMUria Ziel en Geest dieper te laten indalen en uitkristalliseren om je Celgeheugen te transformeren met Helende Frequenties. Deze Opname zal je op AFSTAND verder laten Ontwaking d.m.v. Verlichting, Gronding, Rust en op eendrachtelijke wijze, jou telkens opnieuw vanuit de LeMUria Moeder Bron Heling met Wijsheid & Healing zowel Dé-Coderen en op vernieuwende Holy-stische wijze Coderen!

 

Ik raad je aan:

  • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC. Voor Ipad of Iphone is de App ‘Collect’ een handige opslagmogelijkheid!
  • om al mijn MP3’s met KOPTELEFOON of OORDOPJES te beluisteren, zodat de meegezonden Trillingen uit de LeMUria Moeder Bron Tempels, extra diep via je gehoor in je celbewustzijn zullen binnendringen.
  • om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 – 2 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Andere suggesties…