1 Mozaïek Chalcedoon Meridianen Healing Wand – 6 kantig geslepen – ZELDZAAM EXEMPLAAR Uit privé collectie Sterrenpoort praktijk

333.00

Afmeting: 13,5 x 5,5 x 3,5 (lxbrxdikte)  –  394 gram per stuk

Chakra’s: ALLEN

Krachtige Moeder Aarde Edel Elementaal Chalcedoon. Zij bevat bijzonder lieve LeMUria Wezentjes. Die de omgeving waar je deze Healingstick ook maar gebruikt of plaatst, gebruikt om vanuit Moeder Aarde omhoog te komen.

Bijzonder mooie uitwerking heeft ze daarom op ieder mens, dier, plant en/of kristal.

Alle elementalen in dit geformatteerd Regenboog LeMUria Krtistal is tussen de 1 en 5 cm groot en hiervan bevat het er zelfs meer dan honderd!

Je kunt haar beschouwen als een LeMUria Kracht instrument tijdens het geven van Healing, maar gerust ook aanschaffen om ergens in je huis of praktijk te plaatsen, want zij zal altijd en overal haar roterende energie met een wezen in contact brengen.

Koester haar dus als een van de meest Zeldzame Edel-Kristallen die er op Moeder Aarde bestaan. Zij is haar prijs meer dan waard, want er bestaat absoluut géén 2e van.

Overal waar zij aanwezig is, zal zij immer een Holy Poort vormen tussen Hemel en Moeder Aarde voor de wederkomst van LeMUriaanse Wezentjes….in welke vorm dan ook. Schouw ze zelf maar door er een paar seconden strak aan te kijken 😊WANT DE WEZENTJES ZULLEN JE ABSOLUUT METEEN VOELEN EN WILLEN OPVROLIJKEN!!!! DAAR STAAN NU EENMAAL ELEMENTALEN OM BEKEND DIE ZICH AANGETROKKEN VOELEN AAN DE ALLERHOOGSTE TRILLING VAN DEZE CHALCEDOON, EEN ZO JUIST TERUGGEKEERDE LEMURIA REGENBOOG TRILLING, OMHOOG UIT DE KERN VAN LEMURIA IN MOEDER AARDE!

Deze Fantastische Meridianen Healing Stick / Wand zit vol met Regenboog Eelementalen. Zij is jarenlang doorstraald in mijn Sterrenpoort en via mijn handen met de Goudgele Christus Christina Bronenergieën vanuit de Moederbron van al het Leven downunder de Uluru Rock van LeMUria. Ze is speciaal ingegraveerd om Kosmisch afgestemde Healing, acupunctuur en drukpunten massage mee te geven. 

Door haar links of rechts vast te houden, waarvoor zij speciaal geopend én geactiveerd is, worden alle Meridianen via de vingers van je hand met een gigantische hoeveelheid Gouden LeMUria Regenboog energie doorstraald richting de tenen, visa versa en doorheen alle organen, om daar alle beperkende zwakheden en blokkades los te weaveren.

Werking Healing & Massage stick / Wand 

Je kunt jezelf of iemand anders er een op de LeMUria MoederBron gerichte Healing mee geven.

De punt is om de energie extra krachtig in te stralen op specifieke punten en de energie te richten door het lichaam.

De bolle kant is om zacht verharde plekken massage te geven en te openen om er daarna met de punt van deze Healingstick doorheen te weaveren.

Zij ondersteunen de bewustzijnsontwikkeling en geven alle chakra’s een balanserende Regenboog booster aan geneeskrachtige en opbeurende goudgele zonne energie. Kortom een duidelijke stemmingsverbeteraar op alle gebieden brengt zij te weeg en beschermt je energieveld.

Een rond gevormde Healing / Massage stick werkt roterend door door de Meridianen heen en in 2 richtingen van vingertoppen naar tenen visa versa, maar tevens tussen geest en lichaam (yin/yang).

Zij verbindt je met Moeder Aarde en tegelijk met het Hart van de Centrale Zon.  

Werking van deze LeMUria Healing MoederBron Stick-set

Zij brandt jouw waarheid, de kern of oorzaak van dingen, ervaringen of emoties naar boven en werkt deze als een spiegel omhoog, zodat je kan ontdekken wat voor bijzondere ziel je bent. Zij zal hiervoor uiteraard ook je minder prettige kwaliteiten onder de loep nemen om ze op een krachtige doortastende wijze om te buigen, zodat jouw waarachtige magische diamanten kern wordt geopenbaard met de Regenboogstralen vanuit de LeMUria Moeder Tempel van Kwan Yin!

 • Krachtig genezende en reinigende werking
 • Werkt ondersteunend bij alle vormen van healing en energetisch werk
 • Versnelt de bewustzijnsontwikkeling
 • Zuivert het lichaam, de aura en brengt de chakra’s in balans
 • Voert energetische blokkades af
 • Brengt jou meer in harmonie
 • Beschermt je energieveld tegen straling, negatieve energie en vervuiling
 • Stimuleert of kalmeert, afhankelijk van wat er nodig is
 • Geeft energie en maakt wilskrachtig
 • Brengt harmonie en balans
 • Bevordert concentratie, helder denken en maakt doelgericht
 • Geeft heldere inzichten en maakt je meer zelfbewust
 • Reinigt, zuivert en versterkt ook de omgeving (in je huis of werkruimte) 

TIPS:

Laat ook de Helende klanken van mijn stem door je heen werken, door af en toe eens een LeMUria Healing MP3 te bestellen in deze webshop. Zij staan in categorie 8a.

Of de krachtig HOLY-stische Helende energieën van een van mijn Holy Aura Sprays of Holy Crystal Rollers, allen licht geparfumeerd, dus plezierig in gebruik.

Doe ook eens mee op een maandelijkse Poortdag, Volle Maan en/of Zoom Sound Healing, want dan zal zij onmiddellijk in actie komen en je nog dieper afstemmen op jouw SterZielenwezen en op reis gaan vanuit het Hart van Moeder Aarde, via de Uluru Rock Zon & Sterrenpoort door de Kosmos, naar jouw eigen Sterrenziel Planeet waar je ooit vandaan bent op weg gegaan om Moeder Aarde te helpen bij de aanleg van haar waterwegen netwerk i.s.m. het Net van Licht. Klik HIER om te zien welke activiteiten er op het programma staan en lees ook vooral de laatste artikelen op deze website door allereerst op HOME te klikken OF BESTEL METEEN JOUW DEELNAME TICKET IN CATEGORIE 60 VAN DEZE WEBSHOP

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Extra informatie

Gewicht 82-121 g