Turkoois Ruw – LeMUria Sirius Kristal – Jaren Healing meer gegeven in mijn Healingpraktijk Sterrenpoort

88.00

Afmeting: 4 x 5,5 x 4,5 cm  (lxbrxh)  –  86 gram

Chakra’s: Allen maar vooral het 5e (keelchakra)

De naam Turkoois (Turkse steen) is afkomstig van de Kruistochten door Turkije en namen haar mee naar huis.

Dit stukje Edele steen heeft werkelijk magische kwaliteiten en heeft in de loop van mijn praktijkjaren een sterk veredelde connectie met Meester Jezus en de Meester Sirianen opgebouwd. Wil jij graag ook door hen geleid worden? Koop dan deze prachtige steen en gebruik haar regelmatig door haar even tussen je wenkbrouwen te plaatsen.

Turkoois is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen,  brengt evenwicht er werkt kalmerend en bezorgt een innerlijke rust.

Tevens werkt ze vitaliserend bij uitputting en een positieve werking op depressie, stemmingswisselingen, apathie en paniekaanvallen.

Turkoois werkt inzichtgevend en laat zien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk en gaat hierdoor een slachtofferhouding en zelfdestructief gedrag tegen. Zij bevordert jouw creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en liefde.

Turkoois beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt je LeMUria chakra’s in een glanzende balans.

Fysiek werkt turkooise pijnstillend, krampopheffend, ontstekingsremmend en ontgiftend. Daarnaast ondersteunt zij de opname van voedingsstoffen. Ook heeft zij een positieve werking op reuma, jicht, maag, de ogen, het immuunsysteem en virusinfecties.

Gebruik haar vaak tijdens mediteren of het channelen om jouw spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling te brengen.

TIPS:

Laat ook de Helende klanken van mijn stem door je heen werken, door af en toe eens een LeMUria Healing MP3 te bestellen in deze webshop. Zij staan in categorie 8a.

Of de krachtig HOLY-stische Helende energieën van een van mijn Holy Aura Sprays of Holy Crystal Rollers, allen licht geparfumeerd, dus plezierig in gebruik.

Doe ook eens mee op een maandelijkse Poortdag, Volle Maan en/of Zoom Sound Healing, want dan zal zij onmiddellijk in actie komen en je nog dieper afstemmen op jouw SterZielenwezen en op reis gaan vanuit het Hart van Moeder Aarde, via de Uluru Rock Zon & Sterrenpoort door de Kosmos, naar jouw eigen Sterrenziel Planeet waar je ooit vandaan bent op weg gegaan om Moeder Aarde te helpen bij de aanleg van haar waterwegen netwerk i.s.m. het Net van Licht. Klik HIER om te zien welke activiteiten er op het programma staan en lees ook vooral de laatste artikelen op deze website door allereerst op HOME te klikken OF BESTEL METEEN JOUW DEELNAME TICKET IN CATEGORIE 60 VAN DEZE WEBSHOP

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Andere suggesties…