Vuursteen: zorgt voor diepe Gronding-Rust-Balans & Eenwording Lichaam, Ziel & Geest

9.00

Zakje gevuld met Vuurstenen welke gevonden zijn in de kalkstenen grond van de Sint Pietersberg in het Zuiden van Limburg. Het is een glasachtige steensoort, welke ook voorkomt op Vuurland in Patagonië (Zui-Amerika).

Vuursteen helpt bij het afvoeren van overtollige energie aan de aarde maar ook om helende klanken van uit Moeder Aarde via de Meridianen op te nemen. Vuursteen is dan ook een echte helende steen die zorgt voor rust en balans van het totale energie systeem maar ook ten behoeve van harmonie in de hormoonhuishouding en het endocriene systeem.

Voor de prehistorische mens waren dit bijzonder kostbare gereedschappen om mee te doden en te snijden.

Wil je meer info over deze schitterende omgeving? Dan kan ik je  een bezoek aan het Natuur Historisch Museum in Maastricht aanraden, want hier zijn ook de alleroudse Walvissen en rondvliegende Vogels als fossielen in de kalkstenen Mergelgrotten en wijde omgeving teruggevonden, die aantonen hoe het Moederland van MU hier haar elementenwezens  als Zonen en Dochters had rond zwemen, wandelen en vliegen.

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

3 op voorraad