Zonnesteen – LeMUria BOL

44.00

Chakra:2e & 3e

Zonnesteen verbeterend letterlijk de stemming en stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen, een goed humeur en een positieve instelling en kijk op het leven. Het is een doeltreffende steen tegen alle vormen van depressie, met name de seizoensgebonden variant. Daarnaast stimuleert zonnesteen het zelfgenezend vermogen van het lichaam en heeft een positieve invloed op chronische keelpijn, maagzweren en reuma.

1 op voorraad

Beschrijving

Bollen

Door het plaatsen van een geactiveerde LeMUria bol in een ruimte schep je een rustige atmosfeer door haar stralende Godinnelijkheid.

De cirkels van energie die vanuit haar kern vrijkomen, gaan in een steeds grotere reikwijdte om zich heen in jouw ruimte om zich heen stralen.Ze vullen hierdoor de ruimte met kracht, liefde en bieden bescherming.

De Hoeder zorgt er voor dat de energie zich in de ruimte zodanig manifesteert dat het voedend inwerkt op alle aanwezigen.

Haar vrouwelijke energie stimuleert je om “groter” te worden, om alsmaar meer aanwezig te durven zijn, om in een steeds groter wordende beweging jullie gezamenlijke LeMUria Hartenkracht door en over Moeder Aarde uit te Stralen.

Extra informatie

Gewicht 202 g
Afmetingen 5 × 5 × 5 cm

Andere suggesties…