Mangano Calciet Skull nr 4 – Met Moeder Maria Trilling

99.00

Afmeting: 7x4x5 cm (lxbrxh)

Chakra 4, met name de Thymus, het Hogere Hartchakra

Een LeMUria skull met een vrede lievende uitstraling. Een lichtroze skull verbonden aan de magische frequentie van Moeder Maria, die mij heel erg doet denken aan de hartverwarmende energie van onze Moeder Maria, die ik tijdens mijn reis naar Lourdes in 2011 zó intens mocht waarnemen naast de Bron van de Rivier de Gave, in de GROT waar Moeder Maria aan Bernadette verscheen.

Deze Mangano Calciet skull masseert de Ziel om oorspronkelijke opgedane hartenpijnen ten tijde van de ondergang van LeMUria te Helen.  Zij trilt met haar gouden LeMUria Bron Trillingen van de LeMUria Regenboogbrug energie, jouw Ziel waardoor jouw Innerlijke Kind geneest en kan loslaten wat je niet meer dient!

Ze geeft aan dat haar energie bijzonder geschikt zal zijn voor vrouwen die ooit een postnatale depressie hebben gehad.

Is in vele opzichten veel overeenkomsten met het helende warmhartige witte Seleniet!

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling.

Naast de algemene eigenschappen van calciet werkt mangano calciet zowel fysiek als emotioneel sterk in op het hart. Het helpt omgaan met oud verdriet en trauma’s en helpt je om jezelf te accepteren, van jezelf te houden en versterkt je gevoel van eigenwaarde. De steen geeft letterlijk en figuurlijk lucht, vermindert zorgen en spanningen en maakt blij. Het geeft vertrouwen in jezelf en de in de toekomst. Fysiek werkt mangano bijzonder krachtig en ontspannend. Zij heeft een positieve invloed op het hart, de bloedsomloop, de longen en de botten.

 

 

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Extra informatie

Gewicht 189 g
Afmetingen 7 × 4 × 5 cm

Andere suggesties…