Agaat Crazy Lace Skull 3

188.00

Ze heeft een Mokaïet achtig gekleurd uiterlijk en draagt een gekroonde belangstelling voor alles wat met Geel, Licht en haar Zonnige natuur te maken heeft. Haar vrolijke uitstraling maakt je op voorhand al opgewekt. Maakt niet uit wie of wat je bent, ze straalt zoveel zonlicht uit dat ze ook jouw karakter in een optimaal zonnig humeur kan transformeren als je haar regelmatig aankijkt en vasthoudt. Haar zachte blik is typisch Moederlijk LeMUriaans!

1 op voorraad

Beschrijving

Chakra’s: 1e, 2e en 3e……eigenlijk de hele chakralijn!

Crazy Lace agaat is een heerlijke steen die je leert om weer met kinderogen naar de wereld te kijken en deze te zien als een groot speelveld vol met mogelijkheden. Zij laat je met een verlicht hart de wereld ervaren en vol vreugde en plezier het Leven leven. Ook brengt zij balans en beweging in vastzittende energie en blokkades.

Eigenschappen: Ze heeft een Mokaïet achtig gekleurd uiterlijk en draagt een gekroonde belangstelling voor alles wat met Geel, Licht en haar Zonnige natuur te maken heeft. Haar vrolijke uitstraling maakt je op voorhand al opgewekt. Maakt niet uit wie of wat je bent, ze straalt zoveel zonlicht uit dat ze ook jouw karakter in een optimaal zonnig humeur kan transformeren als je haar regelmatig aankijkt en vasthoudt. Haar zachte blik is typisch Moederlijk LeMUriaans!

Extra informatie

Gewicht 737 g
Afmetingen 10.5 × 6 × 7.5 cm