Agaat Kwarts 2

144.00

265 gram – Afmetingen: 7.7 x 4.5 x 6 cm

Chakra’s:  1, 2, 3, 6, 7 eigenlijk ALLEN

Deze mooie veelkleurige Agaat Skull is het zonnetje en maantje in huis. Ze is speels, liefdevol en werkt aardend en geeft de LeMUria ZonneGeest innerlijke rust. Zij zorgt dat je even alle gedachten loslaat om het wat objectiever en op afstand te kunnen bekijken. Kwan Yin zal er met haar Moederlijke zorg voor zorgen dat je fijne praktische oplossingen vindt voor wat jij als ‘problemen’ ziet in je leven door in jouw hart te gaan wonen.

Agaat is een beschermende steen en grijpt voornamelijk aan op de aura. Kan je een veilig gevoel geven en is een fijne steen om tijdens de zwangerschap te dragen. Het heeft een positief effect op de baarmoeder en stimuleert de groei van het kind.

Daarnaast bevordert Agaat de communicatie met het ongeboren kind. Agaat heeft een gunstige invloed op de maag, helpt bij klachten van blaasontsteking, ogen en de bloedvaten en stimuleert de stofwisseling.

Agaat met een dichte en lichte kern bieden vaak positieve ondersteuning bij mensen die wat somber van aard zijn. De lichte kern helpt om naar een wat lichtere en vrolijkere gemoedstoestand te groeien. In ruimtes waar verschillende mensen nog wel eens verhitte discussies voeren of regelmatig met elkaar botsen dan is een Agaat met een rustige belijning en warme kleuren ondersteunend om de harmonie te verbeteren.

TIPS

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Andere suggesties…